Чернівецькі пластуни провели зимовий табір <<Гайда до Пласту>>

Чернівецькі пластуни провели зимовий табір <<Гайда до Пласту>>

14.02.2014, 10:34

Вже п’ятий рік поспіль буковинські пластуни провели зимовий табір для дітей, цого року в селі Виженка Вижницького району Чернівецької області.

Програма табору включала різні бесіди, ігри, змагання. Дні були насичені спілкуванням з однолітками, забавами на свіжому повітрі, а вечори гучними співами та дружньою атмосферою на традиційній пластовій ватрі

Серед таборових занять  були розповіді на екотематику про переробку сміття та цікавий майстер-клас, на якому навчали, як із газети чи паперу зробити подарунковий пакетик або паперову торбинку. А ще таборовиків просто захопила азбука Морзе. Майже вся переписка між учасниками велася цією шифрованою мовою, щоб важче було прочитати листа тим, кому він не адресувався.

Також відбулася гра «Що?Де?Коли?», в якій учасники показали свої знання із різноманітних сфер життя.

Незабутньо веселою була мандрівка на перевал Німчич. Хоча дорога виявилась нелегкою, та всю втому як рукою зняло, коли почали випробовувати свої сани… А в той час наймолодші учасники табору залишилися на туристичній базі та поринули в бої сніжками, перегони на санках, зліпили величезного сніговика. Ввечері всі повертались мокрими, втомленими, але повними нових вражень, радості та добра.

Найвеселішими та найбільш насиченими були вечори, на яких панували гучні співи, тепла атмосфера та незабутні шоу телеканалів (гуртків).

Цьогорічний зимовий табір, як і попередні, пройшов у теплому родинному пластовому колі. Він дозволив кожному учаснику відійти від буденності, занурив усіх у світ добра, миру, злагоди та позитиву. Про це повідомляє прес-служба Станиці Чернівці Пласт-НСОУ.

1