Чернівецькі ЖРЕПи штучно доводять до ручки, щоб приватизувати, бо в цьому зацікавлені депутати і чиновники (+відео)

Чернівецькі ЖРЕПи штучно доводять до ручки, щоб приватизувати, бо в цьому зацікавлені депутати і чиновники (+відео)

23.07.2013, 20:43

Депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук також підняв на прес-конференції питання кадрової політики в міській раді. Зокрема, прокоментував чутки про можливу відставку з посади заступника міського голови пана Тимофєєва. Як того нібито вимагала фракція Партії регіонів.

За словами політика, насправді у Партії регіонів дуже велика проблема:

-          Хтось має відповісти за той безлад, який відбувається у житлово-комунальному господарстві міста… Водночас немає бажання працювати. Депутатська комісія, яка була створена  для вивчення питання ремонту і утримання автошляхів в Чернівцях, не працює. Голова комісії депутат Бешлей просто не збирає її на засідання. Немає висновків комісії, що ж відбувається з чернівецькими дорогами, - сказав Олексій Каспрук.

 -          Друге питання, яке зараз активно лобіюється в Чернівецькій міській раді – це приватизація ЖРЕПів. Вже приватизовано ЖРЕП № 15 – це Садгора. Його функції буде виконувати приватне підприємство, директором якого є депутат міської ради від Партії регіонів. На черзі наступні ЖРЕПи. Дуже цікаво, що в 2009 році ЖРЕПи декларували чистий прибуток 915 тис грн, а  в 2012 році - лише 93 тисячі… Очевидно, що ЖРЕПи доводять до банкрутства, щоб приватизувати. Бо в цьому зацікавлені депутати і чиновники. Тому вони ніколи не будуть прибутковими, ефективними.

1