Чернівецькі 'Фронтовики' вирішили проблему сліпоглухонімого інваліда, якого влада відфутболила на 2013 рік

Чернівецькі "Фронтовики" вирішили проблему сліпоглухонімого інваліда, якого влада відфутболила на 2013 рік

25.11.2011, 18:57

Завдяки політичній партії «Фронт змін» багатодітний інвалід отримав можливість почути. Слуховий апарат Дмитру Палію подарували активісти політичної партії «Фронт змін». В своїй повсякденній роботі Чернівецька обласна організація "Фронту Змін" намагається вирішувати злободенні питання, які хвилюють соціально незахищених буковинців.

24 листопада чернівецькі "фронтовики" на чолі з головою обласного осередку партії, депутатом обласної ради Максимом Бурбаком завітали до учбово-виробничого об'єднання УТОС, щоб надати конкретну допомогу інваліду першої групи по зору Дмитру Олексійовичу Палію, який, крім того, що є незрячим з дитинства, втратив слух. Дмитро Палій виховує п”ятьох дочок. Його слуховий апарат давно вийшов з ладу і депутат обласної ради від "Фронту Змін" звернувся до управління охорони здоров'я Чернівецької міської ради з клопотанням допомогти сліпоглухонімій людині. На жаль, чиновники обмежились повідомленням, що новий апарат може бути виданий інваліду лише в першому кварталі 2013 року.

Проблему вдалося вирішити завдяки обласній організації Політичної Партії "Фронт Змін". За рахунок доброчинних коштів було закуплено новий слуховий апарат і Максим Бурбак вручив його інваліду безпосередньо на його робочому місці, - повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін».



КОМЕНТАРІ (3)

Да, зробили хлопці добру справу, Богоугодну, але біда в тому, що зразу розтрубіли про це журналістам. А тому то зроблено не стільки для бідного чоловіка, як для себе, "політиків, які дбають про народ".  А не можна зробити якусь добру справу і не розповідати про це? ПІАР Є ПІАР, звісно, скоро ж вибори. Але Господь не приймає таку добродєтєль.  

avatar

уважний читач

25 листопада 2011 15:56

Без піару вони палець об палець не вдарять, ще може й не встигли й зробити нічого, а розтрубіли на всю область. Хлопчики робіть і далі, і більше, і ефективніше, а то від флеш-мобів життя кращим не стає, а враховуючи прибутки тільки від Добробуту, ви щоденно могли б комусь допомагати

avatar

Василь

25 листопада 2011 15:59

Це відповідь фронтовиків на повідомлення про подарований Яном Петровичом будинок для осиротілих дітей? Достойна відповідь! 

avatar

Іван Максимович Чернівці

25 листопада 2011 18:27