На Буковині партійці Петра Порошенка боялися конкуренції УДАРу (+ВІДЕО)

На Буковині партійці Петра Порошенка боялися конкуренції УДАРу (+ВІДЕО)

09.12.2014, 18:30

Буковинські УДАРівці Віталія Кличка - в області, Чернівцях, в районах і на місцях - братимуть участь у виборах до місцевих рад окремою командою. Про це сьогодні під час прес-конференції, присвяченої ІІ Депутатському форуму Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», повідомили чернівецькі активісти. 

Журналістів цікавило, чи означає це, що партія буде конкуруваи зі своїми вчорашніми союзниками, зокрема, Блоком Петра Порошенка. 

 - На місцевих виборах ми будемо добросовісними конкурентами, - сказав Роман ГАВРЕШ - член Ради  ЧОО Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». - Під час останніх парламентських виборів між нами і нашими союзниками на місцях склалися не такі відносини, як хотілося б. Тут на місці, в області Блок Петра Порошенка, чомусь, розглядав нашу політичну силу під призмою нездорової конкуренції.  Все, що ми пропонували, всю нашу допомогу, наші кваліфіковані кадри, які на парламентських виборах 2012 року показали другий результат в Україні,  в повній мірі не було сприйнято. У керівних органах обласного штабу Блоку Петра Порошенка не було жодного "УДАРівця". Хоча достойних кандидатів, повторюю, було достатньо. Оскільки  тепер прийнято  рішення, яке з радістю підтримали на місцях, що ми підемо на місцеві вибори окремо, самодостатньою командою, ми будемо тими конкурентами, які в чесні боротьбі виборюватимуть перемогу. Тому, якщо говорити в контексті майбутніх місцевих виборів, ми справді будемо конкурентами. Хоча якоїсь конфліктності, чи гостроти і напруженості у наших відносинах теж, напевно, не буде. 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

та шо вас безхребетних боятися?)))))))

avatar

смішно

09 грудня 2014 16:41

Ось те і спасло Тіміша, що ваші кваліфіковані кадри не втручались в його передвиборчу роботу.  Уборони мене від друзів,від ворогів я і сам відіб*юсь.

avatar

Василь

09 грудня 2014 19:25