Чернівецька ОДА заявляє, що кортеж президента Віктора Януковича складався лише з 8 машин

Чернівецька ОДА заявляє, що кортеж президента Віктора Януковича складався лише з 8 машин

09.11.2011, 19:38

Про це йдеться в сьогоднішньому повідомленні прес-служби. Решту машин, які проїхали в кортежі, в Чернівецькій ОДА до кортежу не зарахували.

- Оприлюднена інформація про те, що кортеж Президента Віктора Януковича в Чернівцях складався з близько 30 машин не відповідає дійсності. Інформація, щонайменше, некоректна, - сказано в повідомленні.

- У кортежі Президента насправді було 8 автомобілів. За повідомленням регіональної Державтоінспекції, в колоні разом з кортежем глави держави були також 3 автомобілі з представниками ЗМІ, автомашини керівників міністерств, які приїхали разом з президентом та місцевої влади, - зазначено в повідомленні.

Водночас чернівецька облдержадміністрація зазначає, що цього разу "вулиці міста Чернівці впродовж дня не перекривалися і ними автомобілям можна було вільно пересуватися".

- Автомобільних заторів в місті під час візиту президента не було. Обмеження руху на декількох ділянках маршруту Глави держави відбулося безпосередньо перед проїздом колони, - йдеться в повідомленні.

Як видно на відео, знятому одним з жителів Чернівців, у кортежі Януковича загалом проїхало 24 машини.

Джерело: citi.cv.ua



КОМЕНТАРІ (1)

та вже ніхто з їхньої брехні й не дивується. Це ми маємо не вірити своїм очам, а вірити прес-службі ОДА???

avatar

очевидець

09 листопада 2011 21:07