Чернівецька ОДА – філія РЕМу?

Чернівецька ОДА – філія РЕМу?

25.02.2013, 02:32

Такою була реакція Олександр БОСОВИЧА, депутат Сторожинецької  райради на відповідь, яку отримали мешканці кута Мамурного Тисовецької сільради на своє звернення  до голови облдержадмінітсрації М. Папієва.

– Люди звернулися по допопмогу до першої особи області, – не приховував свого здивування депутат райради. – А відповідь отрмали зі... Стороржинецького РЕМу. А ремівці, звичайно ж, читабть і тлумачать закони на свою користь. Тому і «переплутали» підприємців із забудовниками.

Нагадаємо, що мешканці новобудов кута Мамурний не мають електрики. Хоча до найближчого високовольтного стовпа лише 30 метрів. Та РЕМ вимагає, щоби люди за свій кошт ставили трасформаторну підстанцію.

До слова, поруч із Мамурним стоїть ушкоджений трасформатор, про який уже писали «Версії», бо там навіть дверцят не було. На звернення депутата обласної ради Руслана Мельника Сторожинецький РЕМ відзвітував письмово: ремонтні роботи, мовляв,  виконані, дверцята відновлені.

А тепер погляньте на стовп над трансформатором – громоприймачі не підключені, а один навіть зламаний. Що робиться всередині трасфоматора – хто зна. Чи не тому, бува, електрики відновили дверцята трасформатора, щоби інших огріхів не було видно.

Вл інф.

На знімку: Про свої біди розповідають Микола Сандуляк,  Мар’яна ВІзнюк, багатодітна мати Ірина Григорчук та Мар’яна Єреміца  

1


КОМЕНТАРІ (2)

Оця інформація, яка світиться на сайті о 8.47 ранку 25 лютого (можливо, через хвилину журналісти сайту нарешті зрозуміють що до чого) за підписом Вл інф називається чистої води плагіатом, оскільки слово у слово, навіть з "на знімку" без самого знімку, здерта з іншого ЗМІ без будь-якого посилання на першоджерело. Юра, ти досі у Румунії?

avatar

Ісаченко

25 лютого 2013 08:52

Так потрібно було написати звідки здерто, я б розібрався. А так я досі не знаю... І готували її не журналісти сайту. Це я знаю напевно... Їм чужого не треба. Це стороннє повідомлення.

avatar

Чорней

25 лютого 2013 20:12