Чернівецька область звучить в новинах на всю Україну, як край, де застосовують адмінресурс і підкуп, - Андрій Шевченко

Чернівецька область звучить в новинах на всю Україну, як край, де застосовують адмінресурс і підкуп, - Андрій Шевченко

09.10.2012, 22:05

"На жаль, саме така картинка зараз в новинах, де Чернівецька область звучить на всю Україну, як край, де застосовують адмінресурс і підкуп". Як передає кореспондент BukNEWS, про це під час спілкування з журналістами регіональних ЗМІ сказав народний депутат України Андрій Шевченко.

Кандидат в депутати звернув також увагу на нездорову ситуацію, яка склалася навколо бюджетних і комунальних ЗМІ. Мені відомо, що в Чернівцях ситуація з цим точно така сама, як і в інших регіонах країни, - цитує слова депутата  кореспондент BukNEWS.

У цьому контексті  журналісти також згадали підписану приблизно рік тому між парламентським комітетом з питань свободи слова та Чернівецькою ОДА угоду про забезпечення виконання на території області закону про доступ до публічної інформації, який на практиці насправді часто не працює.

"Якщо губернатор  не виконує цю угоду, когось обманув. то він обманув в першу чергу громадськість, а не якогось конкретного депутата. Якщо це так. то дуже прикро", - констатував Андрій Шевченко. - Проте я досі переконаний, що неухильне виконання норм цього закону єдино правильний шлях для розвитку в країні громадянського суспільства".

Виборча кампанія на сьогодні складається драматично, але в опозиції є шанс перемогти, - переконаний відомий журналіст і політик. - Ці вибори, на жаль, чорно-білі, і в кожному з 225 округів на нас чекає жортока битва за перемогу.  У Партії регіонів є люди, які б хотіли всю країну перетворити на Мукачево. Оптимізму додає спілкування з людьми. Більшість вже чудово розуміють, хто винен у тому. що відбувається в країні - особисто Президент  України Віктор Янукович і правляча Партія регіонів.

Наш прогноз - список об'єднаної опозиції посяде перше місце за кількістю поданих за нього голосів громадян.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Безумовно, так воно і буде. Перемога за опозицією!!!!!!!!!!!!

avatar

Зореслава

09 жовтня 2012 17:46