Найменша в країні Чернівецька область водночас є лідером України за кількістю 'тушкованих' депутів, - Іван Мунтян (+відео)

Найменша в країні Чернівецька область водночас є лідером України за кількістю "тушкованих" депутів, - Іван Мунтян (+відео)

18.06.2013, 22:38

Власне саме ця обставина стоїть на заваді швидшому об'єднанню фракцій ВО "Батьківщина" та "Фронту Змін" в Чернівецьких обласній та міській раді. За словами голови облорганізації ВО "Батьківщина" Івана Мунтяна, там де депутати місцевих рад від цих політичних сил контролюють обидва партійних бренди, таке об'єднання відбудеться швидше. Але у деяких радах фракцій істинної "Батьківщини" взагалі немає. Там, де владі за допомогою депутатів-тушок вдалося закріпити бренд "Батьківщина" за собою, механізм злиття в одну фракцію ще буде уточнюватися.

За словами голови облорганізації ВО "Батьківщина" Івана Мунтяна, найменша в країні Чернівецька область водночас є лідером України за кількістю "тушкованих" депутів. Майже за три роки, відколи Іван Мунтян очолює "Батьківщину" в області, з її лав було виключено в межах тисячі осіб. Водночас партія приросла новими членами. Загалом за роки своєї каденції Іван Мунтян прийняв у партію майже 2000 нових членів.

1