Чернівецька область має проблемні земельні питання на кордоні  з Румунією та Молдовою, - Фищук

Чернівецька область має проблемні земельні питання на кордоні з Румунією та Молдовою, - Фищук

18.08.2017, 17:13
Про це під час апаратної наради, яка відбулась 14 серпня, повідомив голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук. Зокрема, посадовцем окремо було наголошено на необхідності проведення найближчим часом наради за участі служб, відповідальних за будівництво чи спорудження окремих об’єктів на кордоні.
 
«Нам треба врегулювати всі проблемні питання, які виникають на кордоні  з Румунією та Молдовою по земельних відносинах, із залученням Головного управління Держгеокадастру та Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації», - зазначив голова облдержадміністрації». 
 
 
1


КОМЕНТАРІ (5)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Василика

18 серпня 2017 17:59

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Гром

18 серпня 2017 21:33

Юрчику, якщо так будеш із зневагою відноситись до своїх читачів, - це я про те як ти цілий тиждень не оновлював новини, то твій сайт ніхто не буде читати і не буде кому писати коментарі.

 

Не читайте! Дякувати, маємо альтернативу на будь-який смак. Не в СРСР живемо. 

avatar

повний нуль

19 серпня 2017 10:50

сам пишу сам читаю сам радуюсь . А шо (Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження) про срср знаешь ?

avatar

Тт

19 серпня 2017 17:14

в юрчика один бог --- бурбак та одна богиня ---Каримова.

avatar

Донне веттер

21 серпня 2017 06:05