Позачергова сесія облради відкриє справжнє обличчя багатьох депутатів, - Н.Горук

Позачергова сесія облради відкриє справжнє обличчя багатьох депутатів, - Н.Горук

27.06.2012, 20:08

27 червня 2012 року відбулася погоджувальна рада керівників фракцій у Чернівецькій обласній раді на якій було прийнято рішення про скликання, орієнтовно 26-го липня, позачергової сесії обласної ради в зв’язку із суспільно-політичною ситуацією в області.

На порядок денний сесії планується винести декілька питань, а саме:

- Про інформацію керівників правоохоронних органів Чернівецької області щодо розслідування резонансних фактів хуліганських дій в області;

- Про звернення до Верховної Ради України щодо неможливості прийняття в другому читанні «мовного» законопроекту Ківалова-Колєснічєнка;

- Про звернення до Президента України щодо ветування Закону України про гарантії виконання рішень судів, який передбачає скасування пільг для окремих категорій громадян зокрема афганцям та чорнобильцям.

«Депутати від опозиції відповідне рішення про скликання позачергової сесії направили голові на розгляд ще 13 червня, але через незрозумілі обставини рішення про проведення позачергової сесії регіоналами затягувалось. Переконаний що ця сесія відкриє справжнє обличчя багатьох депутатів, а також їхнє ставлення до української мови та пільговиків», - прокоментував ситуацію голова фракції ВО «Свобода» Назар Горук.

Сесія обіцяє бути гарячою…

1