Чернівецька обласна рада церков засудила проведення у Чернівцях 'Фестивалю рівності' (документ)

Чернівецька обласна рада церков засудила проведення у Чернівцях "Фестивалю рівності" (документ)

18.05.2018, 12:27

Про це йдеться в офіційному зверненні ради, надісланому на адресу BukNews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях вперше відбудеться Фестиваль рівності

Розганяти силою чи підтримати: що думають у Чернівцях про ЛГБТ-прайд?

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

 Ð¡Ð²Ñ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Це попи на джипаз будуть нам розповідати про мораль? Зовсім страх втратили

avatar

че

18 травня 2018 12:55

        Как бы то ни было, кто как бы не думал - Я или кто-либо другой, но 

САМЫЙ ГЛАВНЫЙ АСПЕКТ ДЕМОКРАТИИ - ЭТО ПРАВО КАЖДОГО ОТДЕЛЬНОГО ЧЕЛОВЕКА ДЕЛАТЬ ВСЁ, ЧТО ОН ХОЧЕТ, НО РОВНО НА СТОЛЬКО, ЧТОБЫ И ДРУГОЙ МОГ ДЕЛАТЬ, ЧТО ОН ХОЧЕТ ПО ТОМУ ЖЕ ПРИНЦИПУ!!!

Если это основное правило перевести на ПРАВОВОЙ язык, то это означает, что все люди (граждане, от президента до дворнички!), которые следуюют принципам демократии

     ОБЯЗАНЫ В СВОИХ ДЕЙСТВИЯХ СТРОГО РУКОВОДСТВОВАТЬСЯ ТОЛЬКО ЗАКОНАМИ!!!(ст. 23 КУ, смотрите ниже)

    Именно ЗАКОНЫ,  а не мнение отдельных людей (включая церковников и "свободовцев") ЯВЛЯЮТСЯ ПРАВОВЫМ КАРКАСОМ СОЦИУМА (ОБЩЕСТВА)!!!

     А теперь, заглянем в закон прямого действия, а именно в КОНСТИТУЦИЮ УКРАИНЫ

          Стаття 15. Суспільне життя в Україні ґрунтується на засадах політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності.

    Жодна ідеологія не може визнаватися державою як обов'язкова.

    Цензура заборонена.

          Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

           Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правахПрава і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.

          Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними. Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

      При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

          Стаття 23. Кожна людина має право на вільний розвиток своєї особистостіякщо при цьому не порушуються права і свободи інших людей, та має обов'язки перед суспільством, в якому забезпечується вільний і всебічний розвиток її особистості.

           Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

      Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

          Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.

          Стаття 35. Кожен має право на свободу світогляду і віросповіданняЦе право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і ритуальні обряди, вести релігійну діяльність.

      Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа - від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов'язкова.

       Ніхто не може бути увільнений від своїх обов'язків перед державою або відмовитися від виконання законів за мотивами релігійних переконань.

     Я всё больше убеждаюсь, что идеология, а главное практические действия "Свободы" НИЧЕМ НЕ ОТЛИЧАЮТСЯ ОТ СОВЕТСКО-КОММУНИСТИЧЕСКОЙ!!!

                                КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

          Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками

1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, інвалідності, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками -

караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

2. Ті самі дії, вчинені службовою особою або із застосуванням насильства чи з погрозою його застосування, -

караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

         Тот, кто плюёт на Законы Украины, ТОЙ І ГАНБИТЬ УКРАЇНУ! РОЗПАЛЮЄ ВОРОЖНЕЧУ! ПРОВОКУЄ ВІЙНИ!

         Более того, я не идеологию «Свободы» обсуждал, а указывал на насущные, земные проблемы Буковинцев, на которые «свободовцы» плюют и даже не подтирают, что в горсовете, что в облсовете.  

       Ещё НИ РАЗУ БУКОВИНЦЫ НЕ СЛЫШАЛИ и НЕ ВИДЕЛИ ХОТЬ КАКОЙ-ЛИБО СЕРЙОЗНОЙ ПОТУГИ (И УСПЕХОВ, НАСТОЯЩИХ РЕЗУЛЬТАТОВ) В ПРАКТИЧЕСКОМ РЕШЕНИИ ЖИЗНЕННЫХ ПРОБЛЕМ от "СВОБОДЫ", например - 

1. Капитальный ремонт дорог (хотя бы одной дороги!), как в Черновцах, так и в районных центрах.

2. Безоплатный проезд для всех категорий (их 12) льготников, как в Черновцах, так и в области на основании Законов Украины!

3. Прекратить дуриловку субсидиантов (оплата за электроэнергию, газ и воду).

4. Улучшить качество водопроводной воды, а не травить Черновчан хлоркой!

5. Прекратить полнейший и увеличивающийся беспредел парковок, как в Черновцах, так и в районных центрах.

6. Прекратить полный беспредел полиции (включая патрульной) и прокуратуры (в административных и в уголовных правоотношениях).

7. Прекратить полную вакханалию чиновников и депутатов от областных органов власти (исполнительной и представительной) до сельсоветов.

8. Значительное снижение коррупции во всех сферах деятельности у нас в области (включая взятки в учебных заведениях).

... (список очень большой).

      Не демократическими запретами того, что им не нравиться, конкурсами шахмат/шашек, апрельскими субботниками/месячниками, табличками, переименованиями, народными танцами (и другой шароварщиной), а также бутафорным (и пиарным) патриотизмом ЛЮДЕЙ НИ НАКОРМИТЬ, НИ ОБУТЬ, НИ УЛУЧШИТЬ ИХ ДУХОВНОЕ СОДЕРЖАНИЕ

ЧЕЛОВЕЧЕСКОЕ СЧАТЬЕ, КАК НЕ КРУТИ - ЭТО В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ МАТЕРИАЛЬНОЕ БЛАГОСОСТОЯНИЕ!!!

СКОЛЬКО РАЗ (ХОТЬ ТЫСЯЧУ, ХОТЬ МИЛЛИОН РАЗ) ГОВОРИ ХАЛВА, НО СЛАЩЕ ОТ ЭТОГО ВО РТУ НЕ СТАНЕТ!!!!!

Прекращайте этот пиар и беритесь за настоящую работу!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина

 

        Вчера в Первомайском суде после 14:00 во 2-м зале перед началом судебного заседания у меня и моей группы поддержки состоялся жаркий спор с одним из водителей маршрутки и его дочери. Предмет спора - забастовка перевозчиков с водителями и поднятие тарифов. Причём данный водитель обвиняется в особо тяжком преступлении по ч.5 ст. 185 ККУ - воровство у 16 потерпевших на миллионы гривен организованной группой (из 4-х воров во главе с женщиной, которая объявлена в международный розыск; на скамье подсудимых три вора). Все три вора, уже как полгода, судом выпущены из СИЗОодин из которых работает водителем на маршрутке в Черновцах. А потом мы удивляемся хамству и зажерливості водіїв і їх хазяїв-перевізників.

       А очолює цю банду перевізників Альбота, який ще в кінці 80-х, будучи немаленьким чиновником, погрожуючи кримінальною відповідальністю та закриттям бізнесу (в перевезенні пасажирів) підмінав під себе окремих водіїв, заставляючи їх на своїх автобусах робити на нього. Саме тоді Альбота і створив свій перший автопарк і тими ж незаконними методами (шантажом та погрозами) продовжує до сьогодення творити беспредєл, грабуючи окремих водіїв. Шантажує міську владу та підбурює окремих громадян на протистояння з мером і іншою частиною Чернівчан, які, в першу чергу, потерпають від протиправного страйку (ст. 18 ЗУ "Про транспорт"). 

       Именно сейчас, ЛИБО Черновчане ПОДДАДУТСЯ НА ЦИНИЧНЫЕ И ПОДЛЫЕ УЛОВКИ СО СТОРОНЫ ПЕРЕВОЗЧИКОВ и ГОРОДСКОЙ ВЛАСТИ И СЛАМАЮТСЯ ОКОНЧАТЕЛЬНО И ДО КОНЦА СВОЕЙ ЖИЗНИ БУДУТ И ДАЛЬШЕ ТЯНУТЬ ЛЯМКУ ИЗДЕВАТЕЛЬСТВ НАД СОБОЮ. ЛИБО НАКОНЕЦ-ТО ВПЕРВЫЕ ОДЕРЖАТ ПОБЕДУ НАД СВОЕЙ РАБСКОЙ ЗАВИСИМОСТЬЮ ОТ НЕГОДЯЕВ, НАБИТЫХ БАБКАМИ, И ВСЕ 26 ЛЕТ, ИЗДЕВАВШИХСЯ НАД НАМИ!!!

            НАСТАЛО ВРЕМЯ ВЫБИРАТЬ – 

                                 ЛИБО МЫ РАБЫ, ЛИБО ХОЗЯВА СВОЕЙ ЖИЗНИ. 

                        СПРАВЕДЛИВОЙ ЖИЗНИ ДЛЯ ВСЕХ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ!!!!!

                            ДАВАЙТЕ ДОКАЖЕМ - МЫ НЕ РАБЫ, РАБЫ НЕ МЫ!!!!!

 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина

avatar

Геннадий – ПРАВОЗАЩИТНИК

18 травня 2018 17:32

А я давно говорив, що геков ПІДАРАС.

 

avatar

111

19 травня 2018 07:15

     К 111!

 

Во-первых, Я не скрываю своей фамилии в отличие отакого труса, как ты. 

Во-вторых, Я человек с обычной ориентацией. 

В-третьих, я по своей деятельности (и своему характеру) обязан защищать тех, кого такие негодяи, как ты третируют и унижают их честь и достоинство!

В-четвёртых, есть ли смысл что-либо доказывать болванам и подонкам!!!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина

avatar

Геннадий – ПРАВОЗАЩИТНИК

19 травня 2018 17:55