Чернівецька обласна рада підхопила ініціативу buknews.com.ua

Чернівецька обласна рада підхопила ініціативу buknews.com.ua

10.01.2012, 17:04

16.12.2011 наш сайт оприлюднив інформацію "BukNEWS" першим пристає на пропозицію депутата Чернівецької обласної ради Руслана Мельника й готовий надати можливість відзвітувати про зроблене за рік усім депутатам Буковини.

Це була реакція на ініціативу згаданого депутата, який в листі до редакції, зокрема,  написав:  "За рік своєї діяльності місцевим депутатам потрібно прозвітувати не кількістю мітингів та політичних заяв, а конкретними вирішеними справами. У цьому контексті у мене є пропозиція до буковинських ЗМІ: відкривши «свої шпальти» для кожного депутата, який має бажання прозвітувати про свою діяльність, Ви допоможете громадянам самим розібратися – хто працював для виборців, а хто імітував роботу, вислужуючись перед своїми партійними босами".

"BukNEWS" першим пристав на пропозицію депутата Чернівецької обласної ради пана Руслана Мельника й надав можливість відзвітувати про зроблене за рік усім депутатам Буковини. Незалежно від їх партійної приналежності. На той момент  зі 104 депутатів свій звіт сайту надіслали депутат облради Михайло Павлюк, В'ячеслав Добровольський та сам Руслан Мельник.

Незабаром восьма сесія Чернівецької обласної ради, яка відбулася 24 грудня, ухвалила рішення «Про проведення звітів депутатів Чернівецької обласної ради VI скликання за період 2010 - 2011 роки», яким передбачено орієнтовні строки проведення звітів. Згідно з цим рішенням, народні обранці мають прозвітувати перед виборцями Буковинського краю про свою діяльність упродовж січня – лютого 2012 року. Звіти депутатів про виконану роботу будуть оприлюднені на офіційному сайті Чернівецької обласної ради в розділі «Трибуна депутата». 

Наразі через веб-ресурс крайового парламенту перед виборцями вже прозвітували депутати обласної ради Михайло ПАВЛЮК, В’ячеслав ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, Сільвія ВІЩУК, Василь ТЕЛЕШМАН. Про це повідомляє прес-служба облради.



КОМЕНТАРІ (2)

А де на найнеупередженішому сайті буковинського краю повідомлення про викрадення у братів-галичан памятника Кобзарю екс-мером вашого Новоністровська Панчишиним? Чи для того, аби така інформація зявилася на цьому сайті самого інформаційного приводу мало? Може львівянам треба май трохи скинутися й проплатити за розміщення цієї новини? Підкажіть номер рахунку :)

avatar

з Лемберга

11 січня 2012 13:56

 Шановний пан з Лемберга. Зверніть увагу, що на сайті «Букінфо», де розміщений матеріал про Панчишина,  стаття має заголовок «Провокація чи правда?» Як тільки цей знак питання зникне, ми із задоволенням розмістимо таку приголомшливу інформацію. Але поки що він не зник.

 

avatar

Адмін для Лемберга

11 січня 2012 16:37