Чернівецька міська рада подолала вето мера на земельний шкурняк депутата Чинуша

Чернівецька міська рада подолала вето мера на земельний шкурняк депутата Чинуша

12.01.2018, 18:42

Чернівецька міська рада більшістю голосів депутатів подолала вето міського голови Олексія Каспрука, яке він наклав на питання, яке стосувалося поновлення на 5 років договору оренди землі спільному підприємству "Ринок Буковинський".

Як повідомляє прес-служба міськради, сьогодні на позачерговій сесії міської ради 30 депутатів подолали вето міського голови.

Зазначається, що земельна ділянка площею 0,0676га (кадастровий номер 7310136300:08:001:0105) відповідно до Генерального плану міста відноситься до території інженерно-транспортної інфраструктури і знаходиться в межах червоних ліній вул. Комарова. Орендар СП "Ринок Буковинський" просив поновити йому договір оренди зазначеної земельної ділянки строком на 2 роки 8 місяців, натомість міська рада поновила вказаний вище договір оренди землі на 5 років.

На думку Олексія Каспрука це рішення суперечить вимогам Конституції України, Земельного кодексу України, Закону України "Про оренду землі", Закону України "Про автомобільні дороги".

Як відомо, власником підприємства "Ринок Буковинський" є депутат Чернівецької міської ради від фракції "Рідне місто" Валерій Чинуш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат від "Рідного міста" Чинуш ще не заплатив мільйон за землю біля "Буковини", але вже хоче ділянку під "Нашим пивом"

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цей нахабний циганюра з Басарабії лиш про те, як набити свої пузо і торбу думає.

Якщо деп-и за него, то можна судити про них самих.

avatar

Мигай

14 січня 2018 22:24