Чернівецька БПП-Солідарність вважає політичним замовленням і спробою дискредитувати місцевого лідера партії Наталію Якимчук, звинуваченнями у її протидії роздержавленню преси

Чернівецька БПП-Солідарність вважає політичним замовленням і спробою дискредитувати місцевого лідера партії Наталію Якимчук, звинуваченнями у її протидії роздержавленню преси

06.05.2016, 17:29

Заява Ради Чернівецької міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Рада Чернівецької міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вважає політичним замовленням і спробою дискредитувати місцевого лідера партії Наталію Якимчук, звинуваченнями у її протидії роздержавленню преси.

Ми переконані, що це спланована акція наших політичних опонентів, а інформація, що оприлюднена в пресі, не відповідає дійсності.

Ініціаторами прийняття закону "Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації" у Верховній Раді України була партія «Блок Петра Порошенка « Солідарність», яка активно виступає за децентралізацію влади, передачу повноважень місцевим громадам, формування в державі незалежної та об’єктивної преси, тому звинувачення у протидії даним процесам є нічим іншим як спробою дискредитувати місцевого лідера партії, голову постійної  депутатської комісії з питань бюджету та фінансів Чернівецької  міської ради, котра своєю депутатською діяльністю вже довела ефективність і небажання підігрувати місцевим чиновникам,  відстоює в першу чергу інтереси громади міста.

Ми підтримуємо якнайшвидше реформування газети «Чернівці», однак вважаємо, що воно повинно відбуватися прозоро і в рамках чинного законодавства. А спроба деяких політичних сил залучити до місцевих політичних протистоянь Національну спілку журналістів України, ставить під сумнів їх бажання приймати рішення на користь громади, адже вони зацікавлені в затягуванні прийняття будь-яких рішень, а не конструктивній роботі в місцевих радах та органах місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Якимчук юридично обґрунтувала механізм реформування газети «Чернівці» для користі журналістів і громади

1


КОМЕНТАРІ (1)

Прозоро та в рамках чинного законодавства!!! А разве было предложено к рассмотрению как- то иначе? Аргументируйте пожалуйста, политрада.

avatar

Козлова Наталия

06 травня 2016 16:31