Чернівецька «Батьківщина» привітала дітлахів зі святом Миколая (фоторепортаж)

Чернівецька «Батьківщина» привітала дітлахів зі святом Миколая (фоторепортаж)

20.12.2012, 21:05

У День святого Миколая партійці міської та районних у місті організацій «Батьківщина» відвідали з вітаннями і подарунками Чернівецьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат №2 для слабочуючих дітей. Дітей та педагогів привітали депутат обласної ради (фракція «За Батьківщину!») Олександр Пуршага та голова міської парторганізації Юрій Скорейко. Світле свято, яке пробуджує в людях найщиріші почуття, стало приводом для подарунків саме тим, хто цього найбільше потребує, - повідомили www.buknews.com.ua у Прес-службі обласної організації партії ВО «Батьківщина».

Учні цього навчального закладу також потішили доброчинців – влаштували для них концерт. Це було дуже щемливо, коли надзвичайно артистичні діти виконували на сцені своєї мистецької світлиці жестові пісні, а також танцювали. Вони виглядали як справжні ангели, тільки такі, що не чують вушками – лише серцем. Свято завершилося спільним виконанням популярної української колядки «Ой хто, хто Миколая любить». А далі «посланці Миколая» в особі партійців-активістів «Батьківщини» передали дітлахам іграшки від Святого. Після свята доброчинці сфотографувалися з наймолодшими вихованцями закладу у кабінеті підготовчого навчання, який до першого вересня був відремонтований депутатом облради О.Пуршагою.

Цього ж дня вже традиційно, як і кілька років поспіль з нагоди найулюбленішого свята всіх дітей,  депутати  Першотравневої м. Чернівці райради у ради від ВО «Батьківщина» Тарас Бабух, Валерій Кушнір, Ігор Дземан, Світлана Макаровська  зустрілися з вихованцями дитячого притулку служби у справах дітей та подарували їм mp3-плеєр, іграшку-автомобіль з радіокеруванням, солодощі, фрукти, одяг. Дитячій радості не було меж…

А в переддень свята партійці «Батьківщини» навідалися до  Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату. Депутати районних в місті рад і активісти Наталя Ксендзова, Віктор Безручак, Анжела Довганич, Сергій Николайчук та інші в урочистій обстановці передали ліцеїстам «під ялиночку» фрукти і солодощі. Діти, навіть якщо вони у формі, все одно залишаються дітьми, тож тішилися подарункам, розказували гостям про свої свята і будні, показували шкільну стінгазету і запрошували приходити не тільки у свята, а й у звичайні дні. Гості щиро захопилися спілкуванням і обіцяли приходити ще.

1