Чернівецька «Батьківщина» підтримує буковинський волейбол

Чернівецька «Батьківщина» підтримує буковинський волейбол

16.02.2018, 16:33

Десятирічна підтримка чернівецькими «батьківщинівцями» волейбольного клубу «Садгора» увінчалася потужним результатом: клуб став володарем кубка Чернівецької області з волейболу. Як повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина», такого високого результату команда досягла вперше за багаторічну історію буковинського волейболу.

Команда, яку підтримували «батьківщинівці», і в складі якої були і є партійці, розпочала постійні тренування й ігри років з десять тому. За сприяння місцевої «Батьківщини»  також проводилися різноманітні місцеві турніри, відкриті кубки Садгори.

«Велика роль учителів фізкультури наших садгірських шкіл і ліцею у підготовці спортсменів місцевого і регіонального рівнів, – каже депутат Чернівецької міськради від «Батьківщини» Юрій Бурега. – Особливо учителя ЗОШ №38 Михайла Остафійчука та великого любителя спорту Дмитра Димчука. На таких ентузіастах і тримається масовий спорт в Україні».

Партійці сподіваються і надалі високих результатів від місцевої команди і долучаються до будівництва спортивних майданчиків у районі для залучення молоді до здорового способу життя.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

1