Чернівчанина Олександра Єрімічука зі списку «топ-10 контрабандистів» можуть позбавити українського громадянства – ЗМІ

Чернівчанина Олександра Єрімічука зі списку «топ-10 контрабандистів» можуть позбавити українського громадянства – ЗМІ

14.04.2021, 18:42

ЗМІ повідомили про наміри української влади позбавити громадянства двох фігурантів списку "топ-10 контрабандистів" України.

Як повідомляє УНН з посиланням на власні джерела, бізнесмена Араіка Амірхоняна, якого ЗМІ прозвали "тендерним тролем", планують позбавити громадянства України та видворити за межі країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкції щодо «топ-контрабандистів»: стало відомо, які обмеження встановили на двох бізнесменів з Буковини

В РНБО ввели санкції проти Юрія Кушніра і Олександра Єрімічука з Буковини, які потрапили у топ-10 контрабандистів країни (+ВІДЕО)

Окрім того, за інформацією ЗМІ, позбавити громадянства України можуть Вадима Альперіна, а також Олександра Єрімічука з Чернівців. До слова, щодо них за рішенням РНБО Указом Президента запроваджено персональні санкції. Підставою для запровадження санкцій стала інформація, надана Службою безпеки України.

За інформацією джерела УНН, Єрімійчук має громадянство Румунії.

Раніше повідомлялося, що проти всіх 10 топ-контрабандистів, які опинилися у списку санкцій Ради нацбезпеки і оборони, відкриті кримінальні провадження. Серед них - двоє буковинців – Юрій Кушнір та Олександр Єрімічук.

1