Чернівчанин Йосиф Зісельс входить до Конкурсної комісії з обрання Директора Національного антикорупційного бюро України

Чернівчанин Йосиф Зісельс входить до Конкурсної комісії з обрання Директора Національного антикорупційного бюро України

08.01.2015, 19:45

9 січня о 18.00 у приміщенні Адміністрації Президента України за адресою: м. Київ, вул. Банкова, 11 відбудетьсяперше відкрите офіційне засідання Конкурсної комісії з обрання Директора Національного антикорупційного бюроУкраїни, відкрите для представників ЗМІ.

  Під час першого засідання буде обрано Голову Комісії та очікується створення розкладу роботи Комісії, яка проведе відкриту конкурсну процедуру обрання Директора Національного антикорупційного бюро. Комісія повинна такожрозробити офіційне оголошення на посаду Директора, відповідно до якого і обиратимуть керівника ключовогоантикорупційного органу держави.

 Окрім 9 членів Конкурсної комісії в засідання також візьмуть участь представники Адміністрації президента та іншихорганів виконавчої та законодавчої влади.

  Членами конкурсної комісії є  правозахисники Рефат Чубаров, Євген Захаров та історик Ярослав Грицак за Президентською квотою, Йосиф Зісельс, Олександра Яновська та Юрій Бутусов за квотою Кабінету Міністрів України тадиректор Європейського бюро з боротьби з шахрайством Джованні Кеслер, екс-міністр Євген Нищук та співавторКонституції Віктор Мусіяка від Парламентської квоти.

  Хочемо звернути Вашу увагу, що прозорість обрання Директора є однією з ключових гарантій незалежності майбутньогоантикорупційного органу.

  Згідно ст. 7 Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» засідання Конкурсної комісії відкриті для представників засобів масової інформації та журналістів. Забезпечується відео- та аудіофіксація і трансляція у режимі реального часу відповідної відео- та аудіоінформації із засідань Конкурсної комісії на Офіційному інтернет-представництві Президента України.

 На фото: перший праворуч

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пипец, вот кроме (видалено адміном) (видалено адміном)  некому возглавить комитет. Ну точно Украина колония Израиля.

avatar

08 січня 2015 20:59

Згоден на всі 100.

avatar

1- му

08 січня 2015 22:22

Такая доля украинского народа, что все кому не лень управляют ЕЮ. Слава Украине- Хава нагила.

avatar

Такая доля.

08 січня 2015 23:00