Чернівчани скаржаться на хамство інспекторів, які перевіряють у них талони в тролейбусах

Чернівчани скаржаться на хамство інспекторів, які перевіряють у них талони в тролейбусах

16.06.2022, 13:04

Про прикрі випадки повідомив чернівчанин Гульчак Валентин

 За його словами, адресованими Чернівецькому тролейбусному управлінню, "Ваші інспектори одним словом підібрані люди з вулиці які не вміють себе поводити з пасажирами наведу приклад шо за контролер який не показує хто він і шо він а бачить телефон вибігає з тролейбуса і тікає кричить квиток бігом показав слухайте дорогі начальники ЧТУ я платою за проїзд но так з собою не дам говорити ви навчіть їх розмовляти нормально а нє побачу таких ще раз буду викидати сам з тролейбуса".
 
Юлія ЗайденкоГульчак Валентин була свідком як в кондуктора рахували талони і гроші , сказали що не вистачає грошей...до кінця виявилося що так названі ( контролери) не вміють навіть рахувати.
 
 
 
ДОВІДКОВО:
 
Майже всі пасажири зараз беруть квиток і навіть вимагають його у кондуктора.
??Останні два тижні ЧТУ активно проводило роботу з пасажирами тролейбусів, аби вони брали і зберігали квиток за проїзд.
??Уже кілька місяців у тролейбусному управлінні працюють інспектори з контролю пасажирських перевезень. Вони перевіряють як кондукторів, так і пасажирів. Весь час, а останні два тижні особливо, інспектори вели роз'яснювальну роботу із пасажирами. Адже зараз за безквитковий проїзд інспектори починають штрафувати.
??Служба організації охорони, режиму об'єктів та контролю пасажирських перевезень ЧТУ фіксує, що робота із пасажирами дала свій позитивний результат. Зараз майже всі беруть квиток за проїзд і навіть вимагають його у кондуктора.
??Нагадаємо, що безквиткових пасажирів бути не може. Пільгові категорії громадян, пред'явивши відповідне посвідчення отримують відповідний квиток. Учнівське та студентське посвідчення зобов'язані пред'явити учні та студенти і, відповідно, отримати квиток по 1 грн. та 3 грн.
Звичайний пасажирський квиток коштує 5 грн. Але кожен пасажир може також розрахуватися за проїзд і за допомогою валідаторах, в такому випадку гривню економить, сплативши 4 грн.
Приємно, що необхідність отримання квитка розуміють самі пасажири. Адже це допомагає обліковувати пасажиропотік та поповнювати місцевий бюджет. Ось лише деякі коментарі людей у соцмережах:
?Я завжди беру талон, бо талон на проїзд це також страховка у випадку аварії!
?Завжи просила квиток, який не завжди охоче кондуктори віддавали, а інші пасажири на це реагували «здивовано» .
Але отриманий (оплачений) квиток - це реальні кошти на розвиток підприємства, а не отриманий (оплачений) квиток - кошти в кишеню кондуктора. Це розуміють не всі.
?Скільки пасажирів відмовляються брати квиток. Невже вони не розуміють, що скільки квитків не вистачає у кондуктора, таку касу він здає. І стільки грошей доходить до обновлення, закупівлі тощо тих тролейбусів????Про що думають містяни, коли відмовляються від квитка?
Отож, ми вдячні нашим пасажирам, що дослухалися і відповідально ставляться до наявності пасажирського квитка.
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1