Чернівчанка зареєструвала петицію, щоб змусити автоперевізників утримувати транспорт у чистоті та порядку

Чернівчанка зареєструвала петицію, щоб змусити автоперевізників утримувати транспорт у чистоті та порядку

22.06.2017, 09:37

Чистота та порядок в громадському транспорті.

- Наскільки зручно пересуватись в міському транспорті - знаю і сама, адже часто ним користуюсь, - розповідає член ПП "Побратими України" Яна Білецька.

- Так, чернівчанам добре відомо, в якому стані він знаходиться. Не будемо згадувати про те, що вже давно потрібно закупити нові автобуси та тролейбуси, адже, на жаль, вирішити на даний момент це питання складно. До того ж, перед тим, як планувати таке придбання, потрібно покращити стан доріг, бо це все одно, що гроші на вітер. По наших ямах хіба що танк не розіб'ється.

Втім, цілком можливо зробити громадський транспорт більш комфортнішим. В петиції, яку я подала до Чернівецької міської ради, немає нічого неможливого чи такого, на що в бюджеті немає коштів. Неодноразово жителі міста скаржились на бруд та сморід в маршрутках. То може пора із цим покінчити? Повинні ж існувати якісь санітарні норми! Невже так важко проводити хоч раз на добу вологе прибирання? - обурюється активістка.

В петиції, котру подала Яна Білецька, йдеться про те, що автоперевізники повинні утримувати свій транспорт в чистоті та порядку, а саме - щодня проводити санітарні заходи в маршрутках. Зі змістом петиції можна ознайомитись тут: http://e-dem.in.ua/chernivtsi/Petition/ViewSigns/632?page=4

- Я прошу небайдужих мешканців нашого міста, та тих, хто дійсно зацікавлений в покращенні столиці Буковини, підтримати дану петицію, та врешті решт зобов'язати автоперевізників зробити так, аби ціна за проїзд хоч трішки відповідала якості.

1