Чернівчанка повідомила про невідомого, який намагався викрасти десятирічного хлопчика у Садгорі

Чернівчанка повідомила про невідомого, який намагався викрасти десятирічного хлопчика у Садгорі

15.04.2019, 12:02

Чернівчанка Оксана Меленко повідомила про спробу викрадення десятирічної дитини невідомим чоловіком. Мама хлопчика написала заяву до поліції. 

- Шановні друзі чернівчани хочу довести до вас інформацію, вчора 14.04. приблизно о 15 годині по вулиці Привокзальній (Садгора) була спроба викрасти дитину-хлопчика (10 років), який повертався з магазину. З джипу чорного кольору без номерів вийшов кремезний чоловік зі шрамом на обличчі та намагався затягнути дитину в машину. Слава Богу дитині вдалося втекти. Психологічний стан хлопчика важко описати. Відповідна заява у поліцію написана мамою. Будьмо уважними та попереджайте дітей про небезпеку, - розповіла Оксана Меленко. 

У Чернівцях правоохоронці перевіряють інформацію про можливу спробу викрадення дитини. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зокрема, у відомстві зазначили, що у неділю до поліції надійшло звернення від заявниці, 1999 року народження, яка почула від дітей, що невідомий чоловік на автомобілі намагався заманити дитину. Хлопчик начебто втік, автомобіль поїхав далі. 

"Наразі поліцейські Садгірського відділення поліції перевіряють даний факт", – повідомили у прес-службі.

1