Чернівецька співачка Марина Тимофійчук презентує кліп, який знімала в італійських Альпах

Чернівецька співачка Марина Тимофійчук презентує кліп, який знімала в італійських Альпах

16.11.2017, 18:28

Співачка розповість, з якими труднощами довелося зіштовхнутися під час зйомок

17 листопада о 13.00 у розважальному клубі «Бартка» відбудеться допрем'єрний показ кліпу Марини Тимофійчук на пісню «Инчий світ».
 
Кліп презентуватимуть автор і режисер Марина Тимофійчук, оператор Іван Морараш, монтажник Микола Бандурка. Учасники проекту розкажуть, як проходили підготовка та сам процес зйомок, як допомогала українська діаспора Італії та з якими труднощами довелося зустрітися в процесі роботи.
 
Всеукраїнська прем'єра кліпу відбудеться 18 листопада о 18.00 на музичному каналі М2.

 Зазначимо, раніше співачка на своїй сторінці у соцмережі Facebook розповіла історією про те, як ледь не загинула на зйомках.
 
«І от приїхали ми на одну з локацій - просто нереальної краси! Це був оглядовий майданчик - казкові затуманені і засніжені Альпи. А між нами і альпами - прірва. Ну, звісно, за огорожею... Але тут мені приходить нав'язлива думка, що то був би дуже кльовий кадр, метафоричний такий, - якби ми залізли на ту огорожу... Роблячи крок за кроком, я поринала у справді инчий світ. І настав той момент, коли я десь була вже не на знімальному майданчику... І тут подув вітер. Я різко почала повертатись в реальність, бо подумала, що втратила рівновагу, і смикнулась в протилежний вітру бік - в бік прірви. Я не знаю, що було далі, але серед мільйона думок виринало: "після такого вже не відновиш рівновагу", "як я так могла не втриматись, це ж так просто"» , - повідомила Марина Тимофійчук.
 
Джерело: http://promin.cv.ua/
1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Юрій

17 листопада 2017 09:40