Чернівчанам «накипіло»: у місті стартувала нова політична сила?

Чернівчанам «накипіло»: у місті стартувала нова політична сила?

29.06.2020, 11:46

У мережі чернівчани запустили новий флешмоб #накипіло: на своїх сторінках у Facebook вони публікують дописи із цим хештегом, розповідаючи про невирішені проблеми Чернівців та про те, як цю ситуацію можна змінити.

Цю акцію у соцмережі запустили у суботу, 27 червня. Одними з перших до флешмобу долучилися підприємці Василь Зазуляк, Оксана Філіпова, Олександр Побережний, завідувачка кафедри практичної психології ЧНУ Валентина Радчук та чимало інших відомих у місті людей.

У своїх дописах вони скаржаться на погану інфраструктуру в Чернівцях та безчинство місцевих чиновників, яке призвело до такої ситуації.









За інформацією власних джерел журналістів molbuk.ua, цей флешмоб є неофіційним стартом нової політичної сили "Альтернатива", у команді якої буде чимало чернівецьких підприємців. За неофіційними даними, одним з головних керівників у цій партії є бізнесмен Роман Клічук – співвласник низки ресторанів та мереж магазинів на Буковині. Сама ж політична партія, за неофіційною інформацією, має на меті стати "третьою силою" у боротьбі між місцевими групами впливу.

Фото: Misha Shmorgun/Facebook

Джерело: https://molbuk.ua/

1