Чернівчанам надсилають есемески з підтримкою Михайлішина від імені депутата Чесанова

Чернівчанам надсилають есемески з підтримкою Михайлішина від імені депутата Чесанова

25.09.2012, 02:04

Щойно в BukNEWS зателефонував наш читач - мешканець Чернівців - і повідомив, що отримав на свій мобільний повідомлення, підписане депутатом Чернівецької міської ради Анатолієм Чесановим. Текст повідомлення він, на жаль, не зберіг, позаяк воно надійшло не у вигляді звичайної есемески, а як службове повідомлення надіслане з невідомої адреси. Після прочитання телефон поцікавився - зберегти повідомлення чи видалити. І читач автоматично, як і будь-яке службове повідомлення до того, його видалив. Зміст був приблизно такий: "Старий мерседес знову рветься до влади. Підтримай політика нової формації Віталія Михайлішина". 

BukNEWS наразі не зміг зв'язатися з паном Чесановим, щоб перевірити чи насправді це він розсилає такі повідомлення, чи це хтось просто скористався його іменем. Проте готовий розмістити його коментар з цього приводу пізніше.

Нещодавно, нагадаємо, пан Чесанов надрукував листа у газеті "Свобода слова", де так відверто вболівав за Батьківщину, що якось незручно ставало, коли читали. І не таке ще побачимо, - припустив тоді BukNEWS. І як у воду дивився.

 Починає пан Анатолій раптовим нападом болі за "Батьківщину"

"Тридцятого липня 2012 року в Києві відбувся з'їзд Об'єднаної опозиції, на якому затвердили список кандидатів у народні депутати по багатомандатних виборчих та мажоритарних округах. Оприпюднені списки беззаперечно пыдтвердили повну капііуляцію та знищення Чернівецької обласної та міської партійних організацій ВО «Батьківщина». Колись найпотужніша і найчисельніша партійна організація України сьогодні фактично стала прислужницею «Фронту змін».

Потім переживає стійкий напад втрати пам'яті. І забуває, що його виключили з партії. І переймається дуже банальним бажанням виключити тих, хто його виключив. Звичайний комплекс учня, який нахуліганив.

У 2010 році нове керівництво Чернівецького осередку ВО «Батьківщина» розпочало свою діяльність із розколу партійної організації по всій області. Під виглядом «очищення рядів партії» безпідставно та незаконно, порушуючи статут, з партії виключили людей, які стояли біля витоків становлення партії у місті та Чернівецькій області, які впродовж попередніх виборчих кампаній забезпечували високий результат ВО «Батьківщина». Ставленики О.Турчинова без будь-якої підтримки членів партії захопили управління Чернівецьким осередком. Упродовж менше ніж двох років їхнього керівництва партійну організацію в області знищено. Свідченням цього є відсутність у виборчому списку Об'єднаної опозиції гідних представників Чернівецької «Батьківщини». А голова обласної організації І.Мунтян, поставлений на цю посаду не за роботу, а всупереч їй, виконуючи завдання з розвалу партії, пасе задніх на 115-ї позиції у виборчому списку. До списку потрапили люди з близького оточення А.Яценюка, а вірні члени партії державного рівня взагалі опинилися в непрохідній частині.

Не враховано навіть особисте прохання Юлії Тимошенко про включення до списку її доньки! Зважаючи на те, що Центральна виборча комісія скоріш за все виключить із списків Ю.Тимошенко та Ю. Луценка, існування партії опинилося під загрозою!

І потім доходить до суті послання. Як Штірліц, усе важливе має бути сказане наприкінці.

Але найбільше обурення у багаторічних членів партії ВО «Батьківщина», які працювали за ідею, а не за гроші, викликало висунення по виборчому округу № 201 (м. Чернівці) екс-мера Чернівців Миколи Федорука. Фактично висунуто людину, яка завжди була прислужником «голубої» влади та жодного разу не виступила на підтримку партії ВО «Батьківщина» та її лідера Ю.Тимошенко, яка створювала усі можливі перепони для роботи депутатів від БЮТ з втілення програмних положень партії на місцевому рівні. Бо ці положення були суспільними та часто суперечили особистим інтересам Федорука.

Сьогодні М.Федорука, який очолював місто під час передачі чернівецьких земель фірмам, авальованим з першими особами "Фронту змін», і який завжди виступав проти політики Ю.Тимошенко. висунули під її іменем. Це свідчить, про неспроможність нових партійних керівників партії забезпечити гідне представництво партійної організації у виборчому списку, а отже, захищаючи інтереси її членів та буковинців.

Проте в партії були і ще залишились ідейні люди, які готові зберігати вірність ВО «Батьківщина» та її лідерові Ю.Тимошенко. Але цих людей відтіснили нові партійні сателіти, які спочатку прогнулись перед владою, а тепер продались «Фронту змін».

Вірні партійці сподіваються на те, що безлад та розруха в Чернівецькій обласній організації ВО «Батьківщина» закінчиться, що справжній лідер опозиції, Юлія Тимошенко, припинить цей безлад і кумівство, що Чернівецька обласна партійна організація поверне собі колишню потужність і силу та буде чесною перед своїми виборцями".

Анатолій ЧЕСАНОВ, керівник фракції ВО "Батьківщина" Чернівецької міської ради

Підпис свідчить про розлади особистості. А чому не гішпанський король? 

1