Через загрозу терактів у Чернівцях перенесли Чемпіонат України з мотокросу

Через загрозу терактів у Чернівцях перенесли Чемпіонат України з мотокросу

06.05.2014, 15:19

З огляду на поточну суспільно-політичну ситуацію та з метою запобігання негативних наслідків під час масових акцій, згідно з рішенням ОДА проведення Чемпіонату України з мотокросу 9-11 травня в Чернівцях переноситься на іншу дату.

Фестиваль "Пустоцвіт", який мав відбутися у Чернівцях 9 травня, також відмінили. Повідомляє, «Погляд».

"Брати і сестри! У зв'язку з загостренням обстановки в країні і низкою інших обставин ми змушені скасувати фест", - повідомили на сторінці фестивалю у соцмережі.

"Приносимо вибачення і сподіваємося на розуміння", - додали організатори.

Фестиваль "Пустоцвіт" був започаткований у 1994 році громадською організацією ТСЕ та проводився кожного року в Чернівцях до 1998р.

Фест зародився за допомогою таких гуртів як "Бриллиантовый Зеленый", "Экзотический Кактус", "Витамины", "Салават Юлаев", "The Моль", "Раптовий Напад" та інших.

Цьогоріч проведення фестивалю вирішили відновити через "вкрай напружену ситуацію в нашій країні, а також становище, в якому всі ми несподіванно опинилися - "брат біля воріт". Однак в результаті все-таки відмінили.

Раніше, нагадаємо, ЧОО «Майдан» поширила ЗВЕРНЕННЯ до керівників м. Чернівців про формат відзначення 8-9 травня Днів пам’яті за загиблими у Другій світовій війні. "Президія Ради Чернівецької обласної організації «Майдан» вважає, що в цей складний для України час абсолютно недоречним є залучення школярів міста для участі в масових заходах до Дня Перемоги, а саме в покладанні квітів на Соборній площі та концерті в Літньому театрі м. Чернівців. Враховуючи складну ситуацію в державі, прогнози можливих диверсій, просимо відмінити участь дітей у даних заходах і відзначити 8-9 травня у форматі Днів пам’яті за загиблими у Другій світовій війні".

1