Губернатор Буковини дві години простояв на вулиці. Через радіо

Губернатор Буковини дві години простояв на вулиці. Через радіо

29.11.2012, 23:10

Сьогодні в обід всіх працівників Чернівецької облдержадміністрації та обласної ради евакуювали. Працівники міліції та МНС чемно попросили людей вийти для безпеки на час проведення обстеження приміщення.

Чиновники простояли на вулиці близько двох годин.

Як розповів журналістам голова ОДА Михайло Папієв, у відділі по роботі зі зверненнями громадян хтось забув сумку, з якої почулися незрозумілі звуки. Тож викликали працівників МНС і міліції.

- Cьогодні надійшла команда провести евакуацію працівників ОДА у зв'язку з тим, що є підозра замінування, - розповідає голова ОДА Михайло Папієв, - далі включилися правоохоронні органи. На мій погляд, бо я був живим свідком цих подій, всі служби спрацювали оперативно, злагоджено, чітко. Не було ніякої паніки. Кожен знав, що має робити в цій ситуації. Дослідили предмет, з якого був шум електронного приладу. Виявили, що вибухівки там немає. Навіть зараз я не знаю чи то були навчання чи бойова тривога, бо на території області сьогодні проводяться антитерористичні навчання.

Михайло Папієв кілька разів наголосив на тому, що правоохоронці та інші служби спрацювали "на відмінно".

У сумці виявилося радіо.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Дебілу незрозуміло, що під час "навчань" було поставлено апаратуру там, куди за інших умов техперсонал не зміг би бути допущеним.

avatar

Оперативник

29 листопада 2012 20:36

чюдодійна сила "брехунця"))) 

avatar

гугл

30 листопада 2012 14:14