Через неправильні управлінські рішення в Чернівцях страждають вже не тільки дорослі, але й діти

Через неправильні управлінські рішення в Чернівцях страждають вже не тільки дорослі, але й діти

23.01.2019, 17:18

 Всі невдоволені станом доріг які є на сьогодні, але треба не забувати і про нашу малечу, як батьки з ними можуть зайти та проїхати до міської дитячої поліклініки по розритій засніженій дорозі. 

Про це нагадує  Центр реформ та розвитку - Чернівці

КОШТОРИС РОБІТ

Тендер на виконання робіт не проведений, а як завжди укладений договір про капітальний ремонт тротуарів біля “Міської дитячої поліклініки” на суму 890 955 грн., який “виграв” ФОП Костриба Володимир Іванович. На даний час підряднику перераховано авансовий платіж на придбання матеріалів в розмірі 267 000 грн. Думали, що встигнуть, але раптово прийшла зима і роботи не виконані, а всім незручності.

ЩО ПЛАНУЄТЬСЯ ЗРОБИТИ?

За дописом у фейсбук КМУ “Міської дитячої поліклініки” передбачається перепланування території перед фасадом поліклініки, встановлення нової бруківки та дитячого ігрового комплексу. 

В даний час результатом є перекопані тротуари, які засипані снігом, по ним тяжко проїхати дитячою коляскою, незручні бокові входи – всі обурені. 

РИЗИК НАСТАННЯ ЗИМИ

Термін виконання робіт визначений до 28 грудня 2018 року, зрозуміло що він не буде дотриманий. В договорі не зазначені які види робіт мають бути виконані, а у разі порушення строків виконання робіт визначено стягування пені у розмірі подвійної ставки НБУ за кожний день прострочення, це приблизно 20 000 грн. на сьогодні, також зрозуміло що таку норму не застосують.

Чому сім’ї мають страждати від неправильних управлінських рішень?

1