Через авторалі перекриють рух у центрі Чернівців

Через авторалі перекриють рух у центрі Чернівців

12.08.2011, 18:22

Сьогодні в Чернівецькій обл. стартував V етап чемпіонату України з ралі "Александров-ралі 2011". Окрім Чернівців, змагання проходитимуть у різних населених пунктах області. Як повідомляє газета "Погляд", організатори ралі закликають буковинців не використовувати у дні його проведення індивідуальний транспорт та обмежити пересування худоби в окремих населених пунктах. Зокрема, у селах Руська, Селятин, Плоска, Сергії Путильського району 12 серпня впродовж дня, а 13 серпня з 07:00 до 14:00 у селах Кибаки, Бережонка, Майдан, Вахнівці, Вали Вижницького та с. Нижні Станівці Кіцманського районів.

Найскладніше чернівчанам під час показового проїзду учасників ралі у супроводі ДАІ вул. Сторожинецькою і Червоноармійською, проведення урочистої церемонії нагородження переможців та святкового концерту на Соборній пл.

– Є відповідне рішення міськвиконкому щодо перекриття руху під час проведення в Чернівцях ралі, – повідомив директор департаменту ЖКГ міста Дмитро Сірман. – Частково центральну частину міста перекриють з 6.00 до 15.00, а повністю рух на Соборній площі та прилеглих вулицях перекриють з 15:00 до 19:00.

Фотографія: "BukSport"