У Чернівцях завершився Чемпіонат України з універсального бою (ОНОВЛЕНО)

У Чернівцях завершився Чемпіонат України з універсального бою (ОНОВЛЕНО)

28.04.2017, 02:11

Уже вдруге Чернівці приймають чемпіонат України з універсального бою. 24-27 квітня 2017 року у Чернівцях проходив ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З УНІВЕРСАЛЬНОГО БОЮ. 150 кращих бійців держави, серед яких і прикордонники спортивного комітету Держприкордонслужби та Чернівецького загону, протягом декількох днів змагалися за право представляти Україну на чемпіонаті Європи. Смуга перешкод зі снарядами, стрільбою та метанням ножів виявили переможців у різних вагових категоріях, які у фіналі змагалися між собою.

Захід відбувся за підтримки ГО "ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ" та охоронно-детективного агенства "ГАРАНТ".

Як повідомили у прес-службі Чернівецького прикордонного загону, що команда Чернівецької області, до складу якої входили і спортсмени прикордонного відомства, не лише брала активну участь у змаганнях серед чоловіків та жінок, а й здобула перемогу у командному заліку. 

Зокрема, троє бійців Чернівецького загону та три військовослужбовці спортивного комітету ДПСУ здобули перші місця у своїх вагових категоріях. Ще 5 прикордонників вибороли друге місце. Відтак, кращі наші спортсмени, які зайняли перші місця, будуть готуватися до наступного етапу змагань – чемпіонату Європи з універсального бою.

До змагань з універсального бою, які  загалом подібні до змагань з рукопашного бою,  додатково входять долання смуги перешкод, вміння влучно стріли та метати ніж.

Команда Чернівецької області здобула загальнокомандне перше місце.

Серед індивідуальних успіхів буковинців відзначимо перемогу Івана Зварича, який в день фіналу, 27.04.17, відзначає і день народження. Він програв супернику смугу перешкод, а потім і перший раунд на рингу, тож до поразки залишався один крок. Партнер і друг федерацій рукопашного бою та універсального бою Олег Громадський («Золоті Леви Чорної Сотні») сказав, що встановлює окремий грошовий приз, якщо Іван переможе. І він це зробив, ефектно вигравши наступні 3 раунди на рингу! - про це повідомляє http://sportbuk.com.

Вітаємо ЧЕМПІОНІВ УКРАЇНИ з універсального бою.

 -  ГО «ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ» традиційно багато уваги приділяє патріотичному вихованню української молоді, - розповів керівник відокремленого Чернівецького підрозділу Олег Громадський.  – А що  краще за заняття спортом стимулює розвиток здорової і сильної особистості. Здорові громадяни творять здорову націю. Фактично ми готуємо молодь для служби у силових структурах, оскільки фізична підготовка, яку вони проходять в команді відповідає професійним вимогам   цих служб. Чимало наших вихованців вже захищають Україну, служать у силових структурах.

Світлина від Золоті Леви Чорної Сотні Чернівецької області.

1