Чат-конференція Івана Мунтяна ПЕРЕНОСИТЬСЯ

Чат-конференція Івана Мунтяна ПЕРЕНОСИТЬСЯ

05.05.2014, 21:00

У середу, 5 березня, з 16 до 17.00, на сайті www.buknews.com.ua відбудеться чат-конференція голови обласної організації партії ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна. 

Запитати політика про все, що вас цікавить можна буде наживо у режимі он-лайн.  Тема чат-конференції  "Про суспільно-політичну ситуацію в Чернівецькій області" - це лише загальний напрямок для відвертої розмови, межі якої Іван Мунтян готовий  розширити і відповісти на всі без винятку запитання. У разі потреби час спілкування буде продовжено - аж до відповіді на останнє питання.  

Якщо вас цікавить вся правда про люстрацію на Буковині, одіозних чиновників, що сподіваються пересидіти шумок, дотримання етичності під час усунення з посад губернатора Папієва і голови облради Гайничеру, «людей в масках від Мунтяна», а також тих, хто стоїть за всіма провокаціями, ставте свої питання прямо зараз. 

А також під час чат-конференції, у середу, 5 березня, з 16 до 17.00, коли голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян буде відповідати на запитання у режимі он-лайн.

Чат-конференція Івана Мунтяна ПЕРЕНОСИТЬСЯ у зв'язку з російською військовою агресією. Про час проведення он-лайн конференції буде повідомлено додатково. Просимо вибачення за незручність!

1