Бурбак з'ясував поточні проблемні питання Вікнянської ОТГ

Бурбак з'ясував поточні проблемні питання Вікнянської ОТГ

11.09.2018, 17:16

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак вчергове завітав до Вікнянської ОТГ.

Разом з головою Іваном Ковалюком та старостами обговорили поточні проблемні питання. Мешканців турбує питання підняття ціни на газ, гостро стоїть питання забезпечення населення скрапленим газом. Є й нові питання - після відключення аналогового телебачення не у всіх помешканнях мають можливість переглядати українські канали, а покриття цифровим сигналом відсутнє.

Завітали до опорної школи. В громаді успішно провели оптимізацію закладів освіти. Завдячуючи правильно проведеній роботі з громадами та вчителями - пройшли без великих потрясінь та проблем. Всі вчителі працевлаштовані, здійснюється підвоз дітей з інших сіл двома автобусами, проводять процедуру закупівлі третього автобуса. Перевірили виконання заходів з підвищення енергоефективності будівлі школи, замінені вікна й двері. Йде ремонт їдальні.

Максим Бурбак зустрівся з педагогічним колективом, обговорили запуск Нової української школи. Проблеми ті ж самі: поки що відсутні підручники та парти для першого класу. Парламентар пояснив ситуацію, адже минулого тижня під час години запитань Уряду Міністр освіти та науки Лілія Гриневич детально доповіла з цих питань. Вчителі все розуміють і чекають вже завозу і підручників, і обладнання.

- Попри всі закиди «зрадофілів» об’єднана громада живе і впевнено крокує вперед. Лише так, спільними зусиллями впроваджуємо реформу з децентралізації влади. Далі буде ... - поділився враженнями Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Бурбаче, а що ви вже розумієте в проблемах освіти? Чого сунутись до вчителів? Чому тупо "лізти" в освіту? Совість де, пане депутат... І не встидно???

avatar

Юрій

11 вересня 2018 19:09