Бурбак запропонував облраді підтримати ініціативу 'Народного Фронту' щодо капітального ремонту дороги Чернівці-Хмельницький-Вінниця

Бурбак запропонував облраді підтримати ініціативу "Народного Фронту" щодо капітального ремонту дороги Чернівці-Хмельницький-Вінниця

13.09.2017, 19:58

Голова парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак взяв участь у роботі позачергової сесії Чернівецької обласної ради.  

- Давно не був на сесії Чернівецької облради, - поділився враженнями парламентар. - Сьогодні у виступі розповів обласним депутатам які головні реформи цієї осені на порядку денному Верховної Ради. Запропонував облраді підтримати ініціативу Народного Фронту щодо включення до держбюджету 2018 року питання капітального ремонту дороги Чернівці-Хмельницький-Вінниця. Так ми забезпечимо комфортне сполучення Чернівців з Києвом. Впевнений мене почули і продовжуватимуть ці реформи в області. Було декілька реплік від залишків регіоналів. Але то швидше недоопрацювання стосовно їх присутності в залі, яке швидко буде усунене)).

Участь у роботі пленарного засідання 15-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради взяли народні депутати України Максим Бурбак та Іван Рибак.

1