Бурбак закликав оголосити під час саміту НАТО прагнення України стати членом Альянсу

Бурбак закликав оголосити під час саміту НАТО прагнення України стати членом Альянсу

10.07.2018, 12:18

VIII сесія Верховної Ради України була досить продуктивна, і найголовнішим здобутком цієї сесії було ухвалення важливих безпекових законів.

Таку думку висловив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак з трибуни парламенту.

"В останній пленарний тиждень VIII сесії можу сказати, що ці 6 місяців були для українського парламенту напруженими, але продуктивними. І як би хтось не пророкував політичні кризи чи позачергові вибори – парламент працює, і приймає важливі закони. Ми продовжуємо курс небувалих позитивних перетворень в країні. Найголовніше – ми ухвалили важливі безпекові закони", - наголосив він. 

Керівник фракції нагадав також про прийнятий закон про тимчасово окуповані території, який визначає дату початку збройної агресії Росії, факт окупації Криму і Донбасу, а відтак - передбачає політичну і матеріальну відповідальність Москви за злочини проти України та українців.

"На цій сесії ухвалено закон про національну безпеку. Ми ще раз підтвердили перед нашими західними партнерами, що неухильно виконуємо свої домовленості з НАТО. Наше прагнення - набуття членства в Альянсі - підсилюється конкретними справами",   - підкреслив керівник фракції "Народний фронт".

Він також звернувся від імені фракції із закликом оголосити під час саміту НАТО прагнення України стати членом Альянсу

"Україна прагне в НАТО. "Народний фронт" закликає президента триматися цього курсу і оголосити про такі наміри України на саміті НАТО. Цей курс немає альтернатив",  - наголосив Максим Бурбак, підкресливши, що це є незмінним пріоритетом фракції "Народний фронт".

 

 
Джерело: http://nfront.org.ua/news/details/maksim-burbak-najgolovnishij-zdobutok-potochnoyi-sesiyi-uhvalennya-vazhlivih-bezpekovih-zakoniv
1