Бурбак заявив, що він не в опозиції до Зеленського

Бурбак заявив, що він не в опозиції до Зеленського

24.06.2019, 20:56

Про це народний депутат України Максим Бурбак заявив у коментарі журналісту BukNews.

- Те, що було заявлено Президентом України у Берліні і Парижі – це входить до моєї системи цінностей. Територіальна цілісність України, Донбас і Крим повернути, війська вивести, Нормандський формат переговорів, співпраця з МВФ  – чудово.

- Але у мене є питання щодо внутрішнього порядку денного. І найголовніше – це продовження і завершення реформи децентралізації. Можна скільки завгодно гратися у позачергові вибори, але жодним чином не можна проводити вибори до місцевих рад не довівши реформу децентралізації до кінця. Ми маємо повністю напрацьований пакет законопроектів для цього.

- Натомість під час нещодавнього ефіру на телебаченні за участі прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана і лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко я чітко побачив, що «Батьківщина» є затятим опонентом децентралізації влади.

- Подивимося, яким буде новий Державний бюджет і голосування за нього. Виборці очікують зменшення тарифів, істотного підвищення зарплат і пенсій, зменшення інфляції, посилення соціального захисту. Якщо цього всього не буде, тоді буде зменшення рейтингу. Під час спілкування з людьми я бачу великий рівень надії, очікувань. Я вважаю найбільшим гріхом - спочатку дати людям надію, а потім її зрадити. Це сіє зневіру. 

- З власного досвіду роботи міністром я точно знаю, що після підпису урядового документу, до того моменту, як його наслідки і вплив відчують звичайні люди, минає не менше 6-9 місяців. Тому усе, що нині вже підписав чи найближчим часом підпише Президент, до Кельменців чи Новодністровська дійде ще не скоро.   

- Тому ще раз наголошую: я не в опозиції, а в конструктивному діалозі з новою владою, - сказав Максим Бурбак. - На нас лежить відповідальність за майбутнє країни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак і Федорук відмовилися від депутатської зарплати на період виборчої кампанії

1


КОМЕНТАРІ (7)

Эта скотина переобувается в воздухе.  Не поможет

avatar

Ого

24 червня 2019 21:47

Знаю точно, що Зеленський в дуже жорсткій опозиції до цього слимака. Буковинці повинні погнати цього злочинця до буцегарні, у Сокиряни!!! Там його місце на багато років........

avatar

Ржунимагу

24 червня 2019 22:12

Прочитав, розплакався і розчулився від "порядності" цього видатного політика новітньої історії неньки! Це ж треба так любити свою країну, свій нарід, свою батьківщину. Вибачте, що не з заголовної букви. Але цей депутатішко дійсно Батьківщини не має. 

avatar

Не вірю!

24 червня 2019 22:27

Після того як Бурбак порішав питання з Віталієм Другановським про висування в 204 окрузі від команди ЗЕ непрохідного Валєрки Божика я вірю що Бурбак до них не в опозиції. За те щоб повиставляли від своїх контор непрохідних слимаків Бурбак забашляв і Мунтяну (батькивщина) і Кулішу-Сєврюкову (бпп) і Другановському (слуга народу) і Поповичу (голос), самопомичі небуло сенсу за дівчинку. Не полюбляю Козака, але  треба щоб кулявлобний ... БУРбАК цього разу не виграв.

avatar

Наталі Гаєвська

24 червня 2019 23:39

У Бурбака за 5 років у ВР навіть совість і честь пропали... Як ви, п.Максим, тепер людям в очі дивитись будете? Ви забули, як виступали у ВР, як подавали позов на Зеленського до суду? А тепер вже "прогнувся"??

avatar

Юрій

25 червня 2019 12:01

Напомнило детство,книга- "Гутаперчивый мальчик". Долго плакал,переживал.Дежа вю.

avatar

Док

25 червня 2019 18:05

 Можливо не в опозиціі до Зеленського,але в опозиції до лісового фонду наших рідних Карпат,від яких скоро залишаться самі стовпчики.А як у нього справи з громадянством туманого альбіону, усе в порядку?

avatar

злий дід

26 червня 2019 15:28