Бурбак з Федоруком додатково 'вибили' ще 13 млн грн на реконструкцію перинатального центру у Чернівцях

Бурбак з Федоруком додатково "вибили" ще 13 млн грн на реконструкцію перинатального центру у Чернівцях

21.07.2017, 19:17

Кабінет Міністрів своїм розпорядженням від 19 липня виділив додаткових 5 млн грн на реконструкцію будівель Чернівецького обласного перинатального центру. Окрім виділених з державного бюджету запланованих 45 млн грн, цього року уряд за пропозицією депутатів з Народного Фронту додатково виділив 8 млн грн у червні і 5 млн грн у липні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На завершення реконструкції приміщень перинатального центру необхідно додатково 24 млн. грн.: Супрун знає, де їх взяти

Якщо гроші на добудову перинатального центру в Чернівцях з'являться в повному обсязі, то пропоную окремим політикам з'їсти обкладинку свого іноземного паспорта - Бурбак (+ВІДЕО)

- Дуже вдячні коаліційному Уряду і Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману за підтримку наших з Миколою Федоруком ініціатив щодо добудови перинатального центру в Чернівцях, - прокоментував новину народний депутат України, голова парламентської фракції "Народного фронту" Максим Бурбак. -  Але я вкотре вимагаю ретельної перевірки використання бюджетних коштів починаючи з 2012 року, коли почалась реконструкція цього довгобуду. Щоб жодна народна гривня не була вкрадена, а винні у розкраданні були притягнуті до відповідальності за законом. Особливо це стосується закупівлі медичного обладнання, яке було закуплене в 2013 році, до цього часу не розпаковано, гарантія давно прострочена, а фірма-постачальник зникла! Чернівецькому перинатальному центру бути!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак нагадав, як регіонали вкрали у Чернівців перинатальний центр і хоче, щоб Якимчук з Пілігрімом нарешті з'ясували, хто витратив 20 мільйонів не за призначенням (+відео)

Світлина від Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

такий Галан бучемто з властном кишени , в инших областях депутаты вибивають по сто млн та ничого . Навить оплачу немае

avatar

Федорук

22 липня 2017 19:59