Бурбак з Чернівців першим підписався на захист парламенту та України від можливої узурпації

Бурбак з Чернівців першим підписався на захист парламенту та України від можливої узурпації

22.05.2019, 16:10

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що рішення президента України Володимира Зеленського про розпуск парламенту буде оскаржене в Конституційному суді.

«Сумно і тривожно, що Гарант Конституції України починає свою діяльність на посаді із грубого порушення Конституції. Поганий знак», – написав Парубій у мережі Facebook.

Голова парламенту відповів «так» на запитання одного з коментаторів про те, «чи буде оскаржене це порушення Конституції в Конституційному суді».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Зеленський, розпустивши парламент і дестабілізувавши Кабінет Міністрів, одноосібно взяв відповідальність за всі рішення влади, - Максим Бурбак (відео)

- Маю за честь першим підписатися на захист Парламенту та держави від можливої узурпації. Фракція НФ підтримає подання в КС, - повідомив народний депутат України Максим Бурбак. 

На сайті президента 21 травня був опублікований указ про розпуск Верховної Ради України і призначення дострокових виборів парламенту на 21 липня.

За Конституцією України, позачергові вибори до парламент проводяться в період 60 днів із дня опублікування рішення про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Де першочергові закони, про які говорив пан Зеленський?" Бурбак вимагає від Президента внесення кандидатури Прем'єр-міністра і нового складу Кабміну (відео)

Чергові вибори парламенту за законом мають відбутися 27 жовтня 2019 року.

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цей салабон справді творить щось несусвітнє. Навіть не аматор, а якесь неврівноважене створіння. І комік з нього дешевий!

avatar

Антон

22 травня 2019 23:19