Бурбак взяв під особистий контроль облаштування теплих вбиралень у школах свого округу

Бурбак взяв під особистий контроль облаштування теплих вбиралень у школах свого округу

07.03.2019, 09:59

Народний депутат України Максим Бурбак повідомив про доручення прем’єр-міністра Володимира Гройсмана облаштувати теплі внутрішні вбиральні у всіх школах вже цього року.

- Прем’єр-міністр Володимир Гройсман дав доручення облаштувати теплі внутрішні вбиральні у всіх школах вже цього року. Питання, яке є прямою компетенцією місцевої влади у нас не вирішується без втручання Уряду. Згідно доручення, вже цього року місцеві органи влади повинні прибрати це неподобство, цю дикість з минулих століть, коли взимку діти повинні ходити у вбиральню на вулиці. Кошти в сумі 5, 5 млн грн. в Чернівецьку область уже надійшли, - повідомив Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецькій області перепало понад 5,5 мільйонів гривень на облаштування теплих вбиралень у школах

- Майже 1 млн передбачено на 204 округ. Особисто перевірю, щоб в навчальних закладах сіл Іванівці Кельменецького, Шебутинці Сокирянського, Василів та Малий Кучурів Заставнівського районів та у Добриновецькому ЗЗСО Юрковецької ОТГ було все зроблено вчасно та якісно. Нарікання на те, що не встигли до 1 вересня не прийматимуться. Гроші вже є. Беріться, проектуйте та робіть, - сказав Максим Бурбак. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Чергова показуха !

Де він був 4 з половиною роки? Коли залишилось до виборів в парпламент пару місяців він згадав про туалети у школах. 

ГАНЬБА ! Більше за нього не проголосують !

avatar

Допіхряк

07 березня 2019 13:37