Бурбак вимагає від Фищука негайно звільнити голову Сокирянської РДА Бескупського за бездіяльність

Бурбак вимагає від Фищука негайно звільнити голову Сокирянської РДА Бескупського за бездіяльність

03.11.2017, 16:49

Боротьба за Новодністровську ОТГ триває. Про це повідомив народний депутат України Максим Бурбак

- Сьогодні після прийому виборців домовлявся про зустріч з головами сільрад, які вирішили об'єднатись у єдину громаду. Неодноразово писав про шалений спротив цьому процесу голови Сокирянської райради Василя Козака за мовчазної згоди та злочинної бездіяльності голови місцевої адміністрації Петра Бескупського. Дивним чином так сталося, що вчора було призначено позачергову сесію райради, на яку запросили голів сільрад, і яку було проведено з єдиною метою- не дати можливості нам зустрітись. Як кажуть: Совпадєніє? Не думаю!))

Але попри чергові вибрики місцевих козачат, зустріч таки відбулась. З сільським головою Ломачинців Наталею Михайлівною Петрик ми проговорили всі важливі питання громад, які зголосилися об'єднатись з Новодністровськом. Це бюджет на наступний рік, призначення довгоочікуваних виборів, тиск керівництва району, бездіяльність Бескупського та багато іншого. Запевнив її та просив передати своїм колегам про повну підтримку їх рішення та у забезпеченні захисту від наїздів місцевих чиновників-ретроградів.

З кожним візитом на Сокирянщину отримую все більше підтверджень того, що абсолютна влада козачат втікає від них наче вода поміж пальці. Люди готові йти до кінця відстоюючи інтереси громад проти "шурняків" знахабнілих чиновників та латифундистів. От і бісяться козачата!!! І в черговий раз нагадую всім - реформу децентралізації влади в Україні, яку ми розпочали в Уряді Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, не спинити. Зарубайте це собі на носі !!!

P.S. Вкотре звертаюсь до Голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука з вимогою негайного звільнення голови Сокирянської РДА Петра Бескупського, який своєю бездіяльністю дискредитує всі реформування в районі !!!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Від тебе не шанований пане депутата розум вже давно втік і нічого а при нинішні ситуації наізди на Безкупського це почесна грамота від президента. А на слідуючий виборах побачимо хто де буде.  Мабудь прийдеться тікати в Англію якщо встигнеш.   ти б краще розказав як у Новодністровськ купив фабрику за пару гривні тому ти іказишся що в Козака цей номер не пройшов би

avatar

Ян

04 листопада 2017 17:43