Максим Бурбак визначив Манчуленка, Довганича, Плаксія, Бурдейного, як технічних кандидатів. Жодного іншого навантаження, на його думку, їхня передвиборна кампанія не має

Максим Бурбак визначив Манчуленка, Довганича, Плаксія, Бурдейного, як технічних кандидатів. Жодного іншого навантаження, на його думку, їхня передвиборна кампанія не має

21.08.2012, 04:49

На мажоритарних округах Буковини є технічні кандидати, чиє висування є результатом роботи влади, вважають в об'єднаній опозиції.

- Це технічні кандидати, завдання яких - спробувати забрати голоси в представників опозиції, - переконаний керівник виборчого штабу об’єднаної опозиції в області Максим БУРБАК. - Влада застосовує усі свої ресурси для того, щоб не дати нам перемогти. Вся виборча кампанія буде проходити в чорно-білих тонах - або кандидат є опозиційним, або він працює на партію влади. Чому Плаксій та Бурдейний не говорили про своє бажання йти на вибори півроку тому? Ми б їхні кандидатури обговорили, можливо, і підтримали. Натомість пішли самовисуванцями вже після того, як були оголошені списки наших кандидатів. Але хай знають, що під час виборчої кампанії ми розповімо людям усю правду про них.

Зокрема, на всіх округах є офіційні висуванці об’єднаної опозиції - Микола Федорук, Олександр Фищук, Степан Спіжавка і Василь Мельник. У той же час самовисуванцями на вибори пішли колишні члени ВО «Батьківщина» Віктор Довганич (округ №201) та Іван Паламар (округ №203), колишні «фронтовики» Манолій Плаксій та Іван Бурдейний (округ №204), тричі народний депутат і колишній член партії «За Україну», яка входить до об’єднаної опозиції, Георгій Манчуленко (округ №202, зареєстрований від партії «Собор»).

1


КОМЕНТАРІ (1)

А Паламарь і Панчишен хто?

avatar

Віктор

21 серпня 2012 12:25