Бурбак у Сокирянах розповів про спротив децентралізації влади місцевих чиновників-ретроградів

Бурбак у Сокирянах розповів про спротив децентралізації влади місцевих чиновників-ретроградів

26.09.2017, 20:45

Сьогодні на запрошення міського голови м. Сокиряни Василя Равлика народний депутат України Максим Бурбак брав участь у сесії міськради.

У виступі парламентар окреслив поточну ситуацію в країні, розповів про процес прийняття важливих реформ в Верховній Раді, проект Бюджету на наступний рік. Окремо обговорили важкий процес створення Сокирянської ОТГ та спротив місцевих чиновників у її нормальному функціюванні.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Бурбак: Місцеві обранці не хочуть втрачати вплив на громади на Буковині

- Крок за кроком впроваджуємо реформу з децентралізації влади в Чернівецькій області, - каже Максим Бурбак.  - Прикро, що не завдячуючи, а часто всупереч діям місцевих чиновників-ретроградів з різних гілок влади. Сесія Чернівецької облради, яка відбудеться цього четверга, розставить всі крапки над "і". Тоді побачимо хто в області за створення ОТГ, а хто чинить спротив в надії зберегти свій вплив на громади та зиск з цього.

- Після закінчення сесії провів прийом виборців. А оскільки незабаром День вчителя - то ще виконав почесну і святкову місію - привітав з близьким уже святом та вручив Почесну грамоту Верховної Ради учителю Сокирянської ЗОШ №1 Валентині Мельник.

1


КОМЕНТАРІ (2)

ше палас на стіну прибийте!!)))

avatar

клоу

27 вересня 2017 08:33

Над головою Бурбака зависли сокири. Символічно.

avatar

Костенюк

27 вересня 2017 12:44