Бурбак у Нью-Йорку зустрівся з американськими українцями

Бурбак у Нью-Йорку зустрівся з американськими українцями

21.02.2019, 17:59

Голова парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак відвідав Нью-Йорк у складі делегації Верховної Ради України. 

- В рамках візиту до Нью-Йорка у складі делегації Верховної Ради  був дуже радий зустрітись з українцями, які тут проживають, - повідомив деякі подробиці перебування у США народний депутат України Максим Бурбак. -  Майже дві години спілкування, цікаві та гострі запитання. Наших співгромадян хвилює президентська кампанія та майбутні вибори до Верховної Ради. Вони найбільше занепокоєні загрозою реваншу прокремлівських сил. Повідомив позицію фракції "Народний Фронт" щодо участі у виборах Президента та Верховної Ради. Окремо зупинились на надважливому питанні наших трудових мігрантів. Як голова міжфракційного об’єднання «Зовнішня трудова міграція» розказав про наші ініціативи щодо захисту прав трудових мігрантів, а також стосовно створення умов для їх повернення до України. Цікава, важлива і продуктивна зустріч.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

ТРАМПлін

21 лютого 2019 18:16