Бурбак у Нью-Йорку обговорив шляхи ефективнішої реакції Ради Безпеки ООН на нові виклики 21 сторіччя

Бурбак у Нью-Йорку обговорив шляхи ефективнішої реакції Ради Безпеки ООН на нові виклики 21 сторіччя

23.02.2019, 17:18

Народний депутат України Максим Бурбак від фракції "Народний Фронт" взяв участь у щорічних слуханнях «Нові виклики багатосторонності (multilateralism): парламентська відповідь» в ООН в Нью-Йорку, США.

- Цікаві теми, гострі запитання. Окремо зупинились на потребі більш ефективної реакції Ради Безпеки ООН на нові виклики 21 сторіччя, - повідомив подробиці робочої поїздки Максим Бурбак

Як повідомила народний депутат України Olga Bielkova  - інша учасниця української делегації, "по всьому світові всі країни та регіони переживають глобальні шифти балансу влади, якості та кількісних показників демократії та її більшості, ролі країн та їх інститутів щодо встановлення миру та розвитку кожного індивіда і цілих континентів. На першій сесії дискутується питання всіх викликів як вони взаємопов'язані. Потім перейдемо до змін у питанні ролі національних та міжнародних інститутів/організацій. Гендерна рівність та фінансування роботу над викликами закінчать перший день роботи.

На мій погляд, для України надзвичайно важливо підняти питання зміни інституційної спроможності міжнародних організацій, наприклад ООН, у ситуації відкритих збройних нападів на суверенні держави. Особливо, коли країна-агресор має право вето у радах, які за своїм мандатом мають забезпечувати встановлення миру".

1


КОМЕНТАРІ (3)

Виступала від делегації представниця УДАРу  Ольга Белькова, вона і відповідала на гострі питання і вела дискусію, це до відома. 

avatar

Григорій

25 лютого 2019 09:03

Ой куме я вас прошу. Та немає вже того вашого Удару, бо вже давно скурвився він і викинутий на смітник історії

avatar

Бодька Баласинович

25 лютого 2019 11:38

Туристы за наши бабки.Выхлопов-ноль.

avatar

Вторсырье

25 лютого 2019 13:14