Бурбак шукає електронний  браслет для Михайлішина, такий як у ректора-втікача Мельника чи Лазаренка, щоб легше знаходити його в дитячих пісочницях (відео)

Бурбак шукає електронний браслет для Михайлішина, такий як у ректора-втікача Мельника чи Лазаренка, щоб легше знаходити його в дитячих пісочницях (відео)

16.08.2013, 18:02

Друзі, хто порадить мені, де можна офіційно замовити та придбати браслет, який видають при застосуванні процедури домашнього арешту? Такий як був у ректора-втікача Мельника. Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак.  

Вчора з підприємцями 5-го сектору МТК"Калинівський ринок" марно шукали секретаря Чернівецької міськради Михайлішина для з’ясування питання легитимності виконкому, проведення якого він зірвав 13 серпня. Не знайшовши жодного «керівника», «очільника», будь-кого відповідального за життєдіяльність міста підприємці були змушені до радикальних дій, щоб пригорнути увагу громадськості до неприхованого рейдерства на 5-му секторі , яке здійснюють Михайлішин, Сербинчук на замовлення члена виконкому Продана.

Я вже грішним ділом думав звернутися до численних правоохоронців, які забезпечували громадський порядок, з заявою про розшук зниклого секретаря!

Але все ж таки підприємці по телефону знайшли живого Михайлішина в компанії здогадайтесь кого? Правильно, Продана. Вони запропонували сотні підприємців взяти таксі та їхати до них. Цікавий вихід з ситуації, коли секретаря заздалегідь попереджають про зустріч на його робочому місці. Але це так, лірика.

Після отримання рахунку на браслет буду ініціювати питання внесення змін до бюджету м.Чернівці для придбання такого потрібного засобу.

По-перше, одягнувши його на секретаря, ми зможемо оперативно знати про його місцезнаходження для проведення термінових зустрічей, він же робочого місця не тримається, а по-друге, громада зекономить в майбутньому, коли відповідно до нового кримінального кодексу під час розслідування діянь «команди з покращення м.Чернівці» буде застосовано таку гуманну, на мій погляд, міру, як домашній арешт.

Впевнений, це буде вже в недалекому майбутньому.

Поки писав, згадав , що треба звернутись до експерта по цим справам Геннадія Москаля.

P.S. Пропозиції приймаються тільки для браслетів, які захищені від попадання піску. Бо лише там, в дитячих пісочницях міста, можна знайти секретаря Михайлішина.

Довідково: МВС закупило 527 електронних засобів контролю (із двох частин – самого браслета та мобільного контрольного пристрою). Щоправда, заявку подавали на 856 засобів контролю, але на таку кількість коштів у міністерства не вистачило. Купувалися не тільки браслети, а й програмне забезпечення, сервери, обладнання для робочих місць і т.д. Наразі облаштовано 99 робочих місць, де працюють оператори систем контролю, і вони поступово вводяться в експлуатацію. Закуплені пристрої — ізраїльського виробництва високої якості й експлуатуються в Ізраїлі, США й у більш як 10 країнах Європи. Браслети закуповували офіційно на відповідних відкритих конкурсних торгах.

1