Бурбак шокував Фищука

Бурбак шокував Фищука

10.08.2018, 11:52

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук вважає, що постійні скандали, притаманні політичній діяльності народного депутата Максима Бурбака, шкодять Чернівецькій області.

Про це йдеться в офіційній заяві голови Чернівецько ОДА, розміщеній на сайті http://www.bukoda.gov.ua/. 

«Буковина завжди вирізнялася толерантними стосунками між людьми різних  етнічних, релігійних чи політичних уподобань. Саме це стало запорукою миру та благополуччя у нашому краї, – наголосив посадовець.– На жаль, нардеп Максим Бурбак у своїй політичній діяльності послуговується іншими засобами роботи – скандалами, постійною і безпідставною критикою всіх і вся, чим сприяє дестабілізації ситуації в області».

«Вважаю, що саме його вина в тому, що міський голова так і не зміг сформувати в раді більшості. Бо політика – це мистецтво домовлятися і працювати спільно, а не займати позицію «а баба яга проти». Досить воювати одне з одним. Потрібно об’єднуватись довкола розбудови держави і нашого регіону зокрема, – підкреслив Олександр Фищук. – Остання заява про те, що Максим Бурбак іде в опозицію до ОДА, мене загалом шокувала. Зрештою, чи не опиниться він в опозиції до самого себе?!»

Голова ОДА Олександр Фищук звертається до усіх учасників політичного процесу Буковини: «Досить дбати про власні рейтинги, амбіції та гроші. Наше з вами завдання – служити українському народу, розбудовувати державу. Ми повинні чути один одного та йти на компроміси заради розвитку і добробуту буковинської  громади».   

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував повідомлення на офіційному сайті Чернівецької ОДА

Цікава заява керівника Чернівецької облдержадміністрації Фищука. На фоні вічної пасивності – це просто “вибух працьовитості” від Олександра Георгійовича. Виявляється, він може не лише мовчки споглядати махінації різних місцевих посадовців, а й висловлювати якісь свої думки. Щоправда, думки пана Фищука сьогодні дуже дивні.

“Миротворча” позиція Фищука нагадує українських поп -“звьозд”, які випрадовують боротьбою за “мир” свої щедро спонсоровані гастролі на території країни-агресора. Не з усіма треба “домовлятися” та “йти на компроміси”, пане Фищук. Якби Яценюк і Турчинов навесні 2014 року шукали таких “компромісів”, замість боротьби з вторгненням ворога, - нині на Буковині, як і по всій Україні, точилася б партизанська війна.

Я не домовлятимуся зі ставлениками Фірташа та екс-функціонерами “Партії регіонів” - контрольованої з-за кордону злочинної організації, а також менеджерами “Чернівцігазу”. До речі, й саме питання про “домовленості” з ними не мало би стояти, якби облдержадміністрація вчасно й адекватно реагувала на незаконні дії депутатів Чернівецької міської ради. Ті й інші, як відомо, скеровуються з єдиного центру в місті Відень.

Нагадую: завдання керівника облдержадміністрації, насамперед - стежити за дотриманням законодавства у відповідній області. А не повчати народних депутатів України, як їм провадити їхню політичну діяльність. Тим більше, коли йдеться про фракцію “Народний фронт” ( яку я маю честь очолювати) - найбільш продуктивну, дисципліновану й реформаторську фракцію у Верховній Раді.

Пане керівник Чернівецької ОДА, не треба звинувачувати когось у своїх провалах. Для розбудови області треба працювати. Боротись з корупцією, беззаконням і кумівством. Боротись! І якщо моя критика так сильно впливає на вашу діяльність, значить, я все роблю правильно.

Тому бажаю Вам, Олександре Георгійовичу, як написано у вашій заяві, почати нарешті “служити українському народу”. Буковинці прекрасно бачать “результати” вашої діяльності. І позиція «миротворця» Вам не допоможе.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Бурбаку і його приспішникам ГАНЬБА !

avatar

...

10 серпня 2018 12:14

Этот толстый контрабандист вместе со Слонами зае-ал весь город.Думает люди дураки,ничего не видят и не знают.Да и тебе,п.Чорней,не хватает ума восхвлять лузера-недоучку.

avatar

К Юрию

10 серпня 2018 16:23

Ну що, п.Чорней, отримав подяку від читача? Так і треба...

avatar

Юрій

11 серпня 2018 09:12