Бурбак шокований тим, як Бічер будує пункт пропуску 'Дяківці' на Буковині

Бурбак шокований тим, як Бічер будує пункт пропуску "Дяківці" на Буковині

12.01.2016, 18:42

Народний депутат Максим Бурбак звернеться до керівництва ДФС в Чернівецькій області з проханням терміново перевірити якість виконання будівельних робіт на міжнародному пункті пропуску "Дяківці" у Чернівецькій області.

Про це лідер фракції "Народний Фронт" повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Сьогодні в черговий раз відвідав будівництво міжнародного пункту пропуску "Дяківці", який повинен полегшити впровадження Міжурядової Угоди між Україною та Румунією про малий прикордонний рух. Я був шокований станом справ на будівельному майданчику. Нагадую, що цей об'єкт ми повинні були здати в експлуатацію ще в кінці минулого року. Неодноразово народні депутати відвідували дане будівництво, приймали там делегацію з Сенату Румунії. Продовжили термін введення в експлуатацію пункту пропуску до квітня цього року. Але з такими темпами будівництва навряд чи встигнемо. Окреме питання якість робіт. Схоже, що плити перекриття на будівлі не нові, а вже бувші у використанні (дивіться фото). Тому вимушений звернутись до керівництва ДФС в Чернівецькій області з вимогою терміново перевірити якість виконаних робіт та використаних матеріалів, а також здійснити заходи для пришвидшення виконання будівельних робіт", - написав М. Бурбак.

Бурбак шокований тим, як будують пункт пропуску

 

Бурбак шокований тим, як будують пункт пропуску
1


КОМЕНТАРІ (1)

По-перше: якщо "неодноразово народні депутати відвідували дане будівництво, приймали там делегацію з Сенату Румунії", то який результат їх "відвідин"?

По-друге: що це за черговий "пук" від цілого народного депутата, керівника фракції чисельністю понад 80 чоловік у Верховній Раді України? Але яка держава, такий теракт  :)

По-третє: замовником виконання робіт є ДФС України, тому апелювання до обласного рівня свідчить або про реальний рівень народного депутата або його тупість.

avatar

Без емоцій

12 січня 2016 18:07