Комісію обласної ради з проблем децентралізації очолив колишній регіонал Гайничеру, - нардеп

Комісію обласної ради з проблем децентралізації очолив колишній регіонал Гайничеру, - нардеп

27.01.2017, 21:04

Народний депутат України Максим Бурбак зустрівся з головами ОТГ в Чернівецькій області. Враженнями від спілкування з представниками громад він поділився з журналістами.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак зустрівся з головами об’єднаних територіальних громад Чернівецької області і навіть встиг виконати їх доручення (додано два відео)

Зокрема, народний депутат України здивований, що комісію Чернівецької обласної ради з проблем децентралізації очолив колишній регіонал Михайло Гайничеру.

- Для мене показовим виявився той факт, про який мені стало відомо нещодавно. Комісію Чернівецької обласної ради по напрацюванню змін до перспективного плану створення і розвитку об'єднаних територіальних громад очолив колишній регіонал Михайло Гайничеру. Реформу по децентралізації, яку розпочали після Революціїї  Гідності, від обласної ради, яку очолює представник "Батьківщини" Іван Мунтян, в області  очолив колишній регіонал, - сказав Максим Бурбак.  

На фото Максима Козменка: Відновлення народовладдя в Чернівецькій облраді та вигнання регіонал-губернатора Папієва три роки тому. Тодішній голова Чернівецької обласної ради, регіонал Михайло Гайничеру уважно слухає промову Максима Бурбака на сходах перед будівлею з левами.  

1


КОМЕНТАРІ (3)

Парочка дурачків Кобевко-Бурбак 

avatar

Міхо

27 січня 2017 22:42

А че Вальцман не регионал?

avatar

28 січня 2017 08:19

доки Бессарабия буде терпите цього дебила Бурлака?? Люди он же смоется заграницу а нам и нашим детям здесь ЖИТЬ!!!

avatar

11111

28 січня 2017 12:03