Бурбак приймав виборців під вікнами Михайлішина

Бурбак приймав виборців під вікнами Михайлішина

28.02.2013, 17:07

Нардеп Максим Бурбак дотримав  слово: в останній день зими він справді провів прийом виборців на свіжому повітрі перед Ратушею. Прийом почався о 9-й ранку і тривав одну годину – адже о 10-й почалася сесія міської ради. За цей час пан Бурбак прийняв кілька виборців.

«Прийом виборців біля сходів міської ради» був більше схожий на театральну постановку. Намет, раритетна друкарська машинка, стара гасова лампа, карафка з водою на столі… 

В ексклюзивному коментарі «Ч» Максим Бурбак пояснив невелику кількість виборців, які прийшли на прийом, звичкою людей вирішувати проблеми в кабінетах. «От коли я проводжу прийом в районах, а поруч зі мною сидять чиновники, глава адміністрації, то на прийом приходить багато людей» – розповів народний депутат. 

Проте Максим Бурбак проводить у Чернівцях прийом виборців і без театральних ефектів – в офісі «Фронту Змін» на вулиці Суворова, в цоколі будинку 2-б. Правда, чиновники ОДА і міськради туди не ходять.

За матералами http://micto.cz/2013/02/28/na-pryjom-do-burbaka-pid-ratushu-pryjshlo-chotyry-vybortsi/

Раніше свою позицію щодо прийому М.Бурбак оприлюднив на своїй сторінці  у ФБ:

З ранкових повідомлень наших ЗМІ дізнався, що міська рада нарешті «ощасливила» мене приміщенням для депутатської приймальні. Принаймні, прес-служба мерії розіслала повідомлення про це, до слова – навіть не подумавши мене поінформувати. Ну раз тимчасове очільництво міста обрала методу переписки через сайти – не буду порушувати її і я.

По перше, якщо вже починати говорити про якісь «політичні інсинуації», то може б чиновники мерії пояснили мені, чому їхня «щедрість» почала проявлятися після того, як я оприлюднив графік прийому громадян, у якому вказано, що в четвер з чернівчанами я спілкуватимуся біля мерії? По друге – саме приміщення. Не мав змоги туди заїхати, бо їжджу по області – спілкуюсь з буковинцями, надихаюся та гупаюсь на плодах папієвських покращень. Але бачив "хазу" на фото. Колоритно. Я розумію прагнення «мєстной сім’ї» - пошвидше здихатися в’їдливого нардепа, - але ж навіщо так відверто: спочатку пропонували туалети, баклабораторії, склади, а тепер от - у заґратоване приміщення мене хочете запхати? Може на мові вашого паханату це і вважається гарним тоном, але я таких натяків не розумію:).

Отож, міськвиконком знову оконфузився. Я не вередую і не перебираю апартаментами, я так само на службі у людей, як і міські чиновники, за єдиною різницею – я пам’ятаю, що мене обрали люди і що це означає! І такі дії влади це не до мене, це до чернівчан неповага.

Тому прийом громадян у четвер, 28 лютого, в останній день зими, я проведу там, де й анонсував – біля сходів міської ради. запрошую буковинців!

P.S. А цей офіс пропоную віддати моєму новоспеченому колєзі по опозиції Андрію Білогорці. Упевнений, Оксана Продан мене у цьому підтримає)

Джерело: сторінка Максима Бурбака на ФБ

1