Бурбак проситиме Гройсмана виділити кошти на відбудову мосту у Вікні, яким перевозять рідкий хлор для КП «Чернівціводоканал»

Бурбак проситиме Гройсмана виділити кошти на відбудову мосту у Вікні, яким перевозять рідкий хлор для КП «Чернівціводоканал»

17.07.2018, 19:17

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак відвідав Заставнівщину. 

Спершу парламентар зустрівся з мешканцями громади у селі Вікно. Зібралось багато людей, старости сіл, які увійшли в Вікнянську ОТГ. Говорили про пенсійне забезпечення, пенсійну реформу, про факти відмови у нарахуванні субсидій та ще про багато іншого.

Селяни показали своєму народному депутату  найболючішу проблему села – міст збудований в 1916 році, який терміново треба капітально ремонтувати, а по суті будувати заново.

- Буду звертатись до Уряду з проханням терміново передбачити кошти на його відбудову, - сказав Максим Бурбак. - Оскільки цей міст важливий не тільки для Вікнянської громади, а й для обласного центру. Саме по цьому мосту перевозять рідкий хлор для КП «Чернівціводоканал». Тому роботи необхідно почати якнайшвидше. 

- Спільно ми оглянули і недобудоване приміщення лікарні. Зійшлися на тому, що об’єднана територіальна громада може розмістити там у майбутньому і ЦНАП, і пункт надання первинної медичної допомоги, і відділок поліції. Порадив керівникам громади готувати документи для участі у конкурсі на розподіл коштів з Державного фонду регіонального розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак допоміг Катерині Бабіній з Погорілівки відстояти опіку над онуками і домогтися відшкодування матеріальної допомоги

У селі Погорілівка народний депутат України Максим Бурбак зустрівся з в.о. старости села Галиною Зониковою і головою Юрковецької ОТГ Віталієм Шафером. Оглянули об’єкти, на яких цьогоріч будуть здійснені заходи з енергозбереження. Це дитячий садочок, школа та будинок культури.

Парламентар завершив поїздку прийомом громадян у Заставнівській районній раді.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1