'Вдячний правоохоронним органам за проведену операцію': Бурбак прокоментував гучне затримання посадовця у Чернівцях

"Вдячний правоохоронним органам за проведену операцію": Бурбак прокоментував гучне затримання посадовця у Чернівцях

10.10.2017, 19:09

Народний депутат Максим Бурбак обіцяє докласти зусиль для проведення публічного судового розслідування факту підкупу посадовця Нацполіції керівником Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Зокрема, коментуючи вчорашнє затримання, він нагадав, що упродовж кількох років його звинувачують у незаконних оборудках у лісовій галузі, проте, за його словами, "досі ніхто не звернувся з відповідними заявами до правоохоронних органів".

"Три роки мені розказують, що я пиляю дерево, що я "кришую" цю "тему". Я три роки кажу, що до неї нічого не маю - звертайтеся в правоохоронні органи, хай проведуть розслідування і покарають винних у тотальній вирубці дерев у Чернівецькій області. Хотілося би, щоб прокуратура замість показових шоу, учасниками яких є навіть деякі з моїх помічників, щось довели до суду. Прикро, але більше року пройшло після проведення операції з обшуками в лісгоспах, але нічого нема. Змінили вже і прокурора області...", - сказав Бурбак.

Він заявив, що керівництво управління захисту економіки та військової прокуратури провели "блискавичну операцію стосовно виявлення хабарника"

"Думаю, що у розслідуванні цих його корупційних зв’язків, Чернівецька обласна прокуратура таки долучиться і буде мати кращі результати, щоби було про що в Києві звітувати", - додав народний депутат.

Також Бурбак, коментуючи гучне затримання посадовця, заявив, що "всі знали, що таке робиться в області у лісовій галузі".

"Просто комусь хотілося реготати у Верховній Раді: "Диви ж, на дурня все пишуть, що вокзал завалений лісом Бурбака, а я трохи собі "попиляю". Скільки разів я говорив: "Подайте в НАБУ, ГПУ, СБУ, хай розберуться з ситуацією!". Хто призначав Череватого на голову управління лісового господарства? Ванзуряк. (колишній голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк, - авт.) Хто підписував подання на нього? Рибак! (колишній перший заступник голови Чернівецької ОДА, чинний нардеп від БПП Іван Рибак, - авт.)", - додав він.

"Три роки я це слухав-слухав... Тепер я буду вимагати публічного відкритого судового розслідування", - сказав Бурбак. - Щоб ця справа була в суді і по ній було винесено вирок. 

- Людина, яка буде призначена новим керівником, на моє глибоке переконання, повинна буде займатися відновленням лісового фонду. Напиляли вже стільки, що за це треба нести відповідальність, в тому числі кримінальну. За останні роки такого нароблено... Вдячний правоохоронним органам за проведену операцію...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях затримали керівника обласного управління лісового господарства під час спроби підкупу посадовця місцевої поліції

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях правоохоронці затримали керівника  Чернівецького обласного управління лісового господарства під час спроби підкупу посадовця місцевої поліції.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ви, пане бурбак, або повний телепень, або закінчений ідіот. Яке відношення може мати до призначення Череватого Ванзуряк? Коли його призначали, то давав на нього згоду вже ваш вірний слуга, дєдушка фищук. Не вішайте людям "спагетті" на вуха, не думайте, що всі такі "лохи", як ви, пане...

avatar

Юрій

11 жовтня 2017 10:07

НЕхай  Бурбака  досягне Божа кара, як файно бреше. Фищук без його добра не перне не то що, а ще тим більше в лісовій галузі.  Це досконалий факт.

avatar

12 жовтня 2017 10:43

Пам'ятаю коли папіев був губернатором бурбачое мав зо три крімінальні справи . Бурбачок навіть боявся з пріймальні виходити. А тебе р голос прорізався , шука . ще радується наволоч . Він багато людей пидставів . Ця сука ще своє отримає . Боже допоможе !

avatar

Мамай

12 жовтня 2017 12:31