'Сьогодні в черговий раз депутат-запроданець в Чернівецькій міській раді щось розповідав про колотнечу в цирку та продуктивність роботи профірташевської більшості'  - Бурбак про заяву Максимюка

"Сьогодні в черговий раз депутат-запроданець в Чернівецькій міській раді щось розповідав про колотнечу в цирку та продуктивність роботи профірташевської більшості" - Бурбак про заяву Максимюка

30.03.2017, 23:34

Народний депутат України Максим Бурбак вважає, що поки "хтось витрачає терпіння громади проводячи день в пустих дебатах, а хтось, незважаючи на наклепи, просто робить свою роботу і намагається зробити людям краще ділом, не словами".

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Заява голови фракції партії БПП “Солідарність” в Чернівецькій міській раді Василя Максимюка

- Сьогодні в черговий раз депутат-запроданець в Чернівецькій міській раді щось розповідав про колотнечу в цирку та продуктивність роботи профірташевської більшості. Не мав ні часу, ні творчої наснаги відповідати.

- Із заступником міністра інфраструктури України Юрієм Лавринюком займались питаннями транспортної інфраструктури нашої області. Хтось витрачає терпіння громади проводячи день в пустих дебатах, а хтось, незважаючи на наклепи, просто робить свою роботу і намагається зробити людям краще ділом, не словами.

- І дороги покращити, і кількість госпітальних округів збільшити, і аеропорт відновити, і перинатальний центр добудувати, і об'єднати громади, і технопарк та робочі місця створити і ще багато чого... То ж час всіх розсудить!!! - написав Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З робочим візитом в Чернівецькій області перебуває заступник міністра інфраструктури

1